Lampenkappen

Het Kappenatelier

Lampenkap op maat Drum

28,00
Het Kappenatelier

Lampenkap op maat Cilinder

31,00
Het Kappenatelier

Lampenkap Ovaal Croco Velvet Champagne Crème 35cm

49,95
Het Kappenatelier

Lampenkap op maat Punt

25,00
Het Kappenatelier

Lampenkap op maat Empire

30,00
Het Kappenatelier

Lampenkap Ovaal Vlaslinnen 35cm

44,95
Het Kappenatelier

Lampenkap op maat Milano Ronde Hoek

48,00
Het Kappenatelier

Lampenkap op maat Elips

30,00
Het Kappenatelier

Losse blender rond

14,00
Het Kappenatelier

Lampenkap op maat Bologna

28,00
Het Kappenatelier

Lampenkap op maat Lugano

25,00
Het Kappenatelier

Lampenkap op maat Bridge

29,00
Het Kappenatelier

Lampenkap Ovaal Croco Velvet Champagne Crème 40cm

67,95
Het Kappenatelier

Lampenkap op maat Rondo

28,00
Het Kappenatelier

Lampenkap Ovaal Vlaslinnen 45cm

67,95
Het Kappenatelier

Lampenkap op maat Napoli

41,00
Het Kappenatelier

Lampenkap op maat Rechthoek

47,00
Het Kappenatelier

Lampenkap op maat Milano

49,00
Het Kappenatelier

Lampenkap op maat Kubus

39,00
Het Kappenatelier

Lampenkap Ovaal Croco Velvet Champagne Crème 45cm

89,95

Iedereen is ongetwijfeld wel bekend met zogenaamde lampenkappen. Het gaat hierbij om een voorwerp dat over een lichtbron wordt geplaatst. Op deze manier zorgt ze voor het verbergen van de omliggende armatuur waardoor het licht voor de omgeving wordt beperkt. Dit zorgt ervoor dat lampenkappen kopen voor de lampen die je in huis hebt gehaald vaak het overwegen waard kan zijn. Ondanks het feit dat er op deze manier weliswaar nog altijd functionele verlichting kan worden gecreëerd spreekt het voor zich dat het gebruik van zo’n kap ook de sfeer in de ruimte alleen maar ten goede kan komen. In ieder geval, ben jij ook van plan om over te gaan tot een lampenkappen kopen? In dat geval zal vrij snel duidelijk worden dat je daarvoor hier bij ons aan het juiste adres bent!

Welke voordelen zijn er verbonden aan lampenkappen?

Wanneer je regelmatig bij vrienden of familie op bezoek gaat is de kans zeer groot dat je daar lampen aan zal treffen die zijn voorzien van lampenkappen. Voor heel wat mensen geldt dan ook dat ze stevig fan zijn van de bijzondere uitstraling waar dergelijke verlichting over beschikt. Zoals hierboven aangekaart kan je er bij het gebruik van een dergelijke kap weliswaar nog altijd op rekenen dat er voldoende verlichting wordt gecreëerd, tegelijkertijd is er sprake van een sfeer verhogend effect.

De reden waarom zoveel mensen fan zijn van het gebruik van lampenkappen heeft natuurlijk ook te maken met de uitstraling waarover deze beschikt. Voor verlichting geldt dat dit vandaag dan ook zeker niet meer alleen over een praktisch karakter beschikt, in tegendeel. Vaak is het dan ook zo dat mensen bepaalde lampen of een lampenkap kopen vanwege het design waarover ze beschikt. Ben je dus met andere woorden op zoek naar een nieuwe eye-catcher voor in je interieur die bovendien ook nog eens heel wat extra gezelligheid met zich mee kan brengen? Dan is dit zomaar een extra goede reden om over te gaan tot het kopen van een mooie lampenkap uit ons assortiment.

Eindeloos variëren met dezelfde lamp

Eén van de voornaamste voordelen waar je bij een lampenkappen kopen uiteraard op kan rekenen heeft te maken met de ontzettend grote veelzijdigheid die je ermee kan creëren. Voor heel wat mensen geldt dat ze na verloop van tijd over een best aardige collectie van een lampenkap in allerlei soorten en maten beschikken. Dat zorgt ervoor dat ze zeer eenvoudig hun lampen van een andere uitstraling kunnen voorzien. Dit zonder dat de onderliggende lamp daarvoor zelf veranderd dient te worden.

Welke lampenkappen koop je voor in jouw interieur?

Het spreekt voor zich dat voor een lampenkap geldt dat deze door de jaren heen in zeer veel verschillende vormen en bovendien ook materialen op de markt zijn verschenen. Dit betekent concreet dat je bijvoorbeeld een keuze kan maken voor een velvet lampenkap, maar wat bovendien ook te denken van een teddy lampenkap? Dit zijn overigens ook niet de enige keuzemogelijkheden waarover je beschikt, in tegendeel. Andere opties waar je voor kan kiezen zijn de onderstaande.

Een klassieke plooikap

Bij het kopen van nieuwe lampenkappen is het onder meer mogelijk om te kiezen voor een klassieke plooikap. Zoals de naam aangeeft beschikt deze over een geplooide uitstraling. Het is net dit geplooide karakter dat ervoor zorgt dat dit type lampenkappen een zeer mooi, warm licht weten uit te dragen. Op deze manier weet het zeker een belangrijke bijdrage te leveren aan een gezellige sfeer in jouw woning. Voor dit type van een lampenkap geldt dat deze bijzonder goed tot hun recht komen in zowel een landelijk als in een eerder klassiek getint interieur.

Een klassieke rokkap

Bij nieuwe lampenkappen kopen kan je ook een klassieke rokkap overwegen. Voor deze exemplaren geldt dat ze zijn afgewerkt met stof. Bovendien beschikken ze zoals de naam aangeeft over de uitstraling van een rok. Voor de rokkappen die je aantreft in het aanbod hier bij Lampentoppers.nl geldt dat deze allemaal met de hand zijn gemaakt. Dit zorgt ervoor dat ze tot in de kleinst mogelijke details zijn afgewerkt. De professionele afwerking zorgt er in combinatie met de unieke vorm voor dat deze rokkap een werkelijk zeer mooi licht doorlaat.

Een lampenkap in allerlei soorten en maten

De hierboven genoemde exemplaren zijn absoluut niet de enige waar je een keuze tussen kan maken, in tegendeel. Zo beschik je bij ons bijvoorbeeld ook over de mogelijkheid om klassieke rimpelkappen te kopen en wat verder ook te denken van een zogenaamde klemkap? Het ongelofelijk uitgebreide aanbod dat wij jou hier bij Lampentoppers.nl voorschotelen zorgt er in ieder geval voor dat je altijd over de mogelijkheid beschikt om precies die lampenkap aan te schaffen die jij wenst.

Op zoek naar bijzondere exemplaren? Neem contact met ons op!

Vaak is het zo dat mensen die van plan zijn om bepaalde lampenkappen te kopen daarvoor over speciale eisen beschikken. Denk wat dit betreft bijvoorbeeld maar eens aan een lampenkap die beschikt over brandvertragende eigenschappen. Voor deze exemplaren geldt dat wij ze mogelijk ook kunnen leveren. Ben je op zoek naar dergelijke exemplaren? Dan is het altijd interessant om even contact met ons op te nemen zodat we de mogelijkheden met jou kunnen bespreken.

Naast bovenstaande bestaat de kans dat je ook een lampenkap op maat zal willen laten maken. Voor behoorlijk wat mensen geldt dat ze best over vrij strikte eisen beschikken voor wat het bestellen van hun nieuwe lampenkap betreft. Ben jij één van deze mensen? Dan bieden wij jou de mogelijkheid aan om een mooie kap te maken geheel op maat van jouw wensen. Op deze manier kan je zomaar een uniek kunstwerkje voor over jouw lampen maken!

Bestel jouw lampenkappen vandaag nog hier bij Lampentoppers.nl!

Bijzonder veel mensen hebben er door de jaren heen voor gekozen om hun nieuwe lampenkappen te kopen hier bij Lampentoppers.nl. Ze hebben dit bovendien altijd gedaan naar volle tevredenheid. Ben jij ook nog op zoek naar een dergelijke kap of wil je bijvoorbeeld nog wat anders bestellen zoals bijvoorbeeld een diffuser lamp? Dan zal je meteen tot de conclusie komen dat je hier bij Lampentoppers.nl kan rekenen op een aantal zeer interessante voordelen, namelijk:

  • We kunnen de door jou aangeschafte artikelen doorgaans zeer snel leveren;
  • Je bent altijd verzekerd van een zeer voordelig prijskaartje;
  • We bieden onze klanten altijd een mooie garantie aan van 2 jaar.

Zou je graag één lampenkap of zelfs meerdere exemplaren aanschaffen, maar is het voor jou niet helemaal duidelijk welk exemplaar het best aan jouw verwachtingen zal weten te voldoen? Dan is het altijd mogelijk om even contact op te nemen met onze deskundige klantenservice. Zij kunnen je mogelijk helpen bij het vinden van het beste exemplaar voor in jouw interieur.

Gratis verzending? Ook dat behoort tot de mogelijkheden!

Het mag onderhand duidelijk zijn dat je bij het kopen van een lampenkap uit het aanbod hier bij Lampentoppers.nl altijd kan rekenen op een aantal zeer interessante voordelen. Dit gezegd hebbende is het zo dat we nog één ook belangrijk voordeel achter hebben gehouden. Wist je namelijk dat wij niet alleen standaard lage verzendkosten hanteren, maar dat je vanaf een bestelbedrag van meer dan 50 euro kan rekenen op gratis verzending? Ook dat is zeker een prima reden om jou nieuwe lampenkappen te bestellen hier bij Lampentoppers.nl!