Klassieke rokkappen

Hier vindt u alle beschikbare modellen en maten uit onze klassieke rokkappen collectie. Al onze rokkappen worden in Nederland per stuk nog helemaal met de hand vervaardigd. Dit maakt dat elke lampenkap tot in de puntjes perfect is afgewerkt.

Klassieke rokkappen

Op zoek naar een klassieke lampenkap?

Bij Lampentoppers vindt u een brede collectie handgemaakte lampenkappen. Onze lampenkappen worden nog geheel en per stuk met de hand vervaardigd. Hierdoor zijn de lampenkappen tot in de puntjes perfect afgewerkt en straalt het vakmanschap er vanaf. Onze lampenkappen zijn er in vele modellen en kleuren hierdoor vindt u altijd de juiste lampenkap.

Plooikappen klassiek & tijdloos

Rokkappen zijn lampenkappen die rust en warmte geven in huis, doordat deze lampenkappen gevoerd zijn wordt de lampenkap prachtig verlicht en schijnt de rokkap mooi warm licht door. Lampentoppers heeft wel vijftien verschillende modellen en al deze modellen in vele maten beschikbaar. Deze plooikappen zijn echt vakwerk en worden met alle zorg per stuk voor de klant gemaakt.

Lampenkappen online bestellen

Uw klassieke lampenkap online bestellen? Bij Lampentoppers is dit heel eenvoudig en snel te doen door het makkelijke menu kan een kind de was doen! In een paar stappen is uw bestelling gedaan en ontvangt uw binnen een aantal dagen uw bestelling keurig geleverd op het opgeven adres.

Kortom klassieke lampenkappen besteld u via Lampentoppers.