E27 fitting | E27 Lamp

Highlight

E27 4Watt Gold Spiraal 95mm Dimbaar

14,50
Highlight

E27 4Watt Gold Spiraal 80mm Dimbaar

12,95
Calex

E27 8.5Watt Smart Home Wifi RGB-Wit 10 Stuks

102,95
Calex

E27 8.5Watt Smart Home Wifi RGB-Wit 8 Stuks

84,95
Calex

E27 8.5Watt Smart Home Wifi RGB-Wit 6 Stuks

62,95
-31%
Calex  E27 8.5Watt Smart Home Wifi RGB-Wit
Calex

E27 8.5Watt Smart Home Wifi RGB-Wit

15,95 10,95
E27 fitting | E27 Lamp

Eén van de fittingen waar je op de markt voor kan kiezen is de zogenaamde E27 fitting. De kans is zeer groot dat je hier ooit al eens van hebt gehoord. Het gaat hierbij dan ook niet voor niets om de vaakst gebruikte lampjes die er bestaan. Er wordt naar deze verlichting ook vaak verwezen als zijnde een lamp met een schroeffitting van 27 millimeter diameter. Wanneer er sprake is van een lamp die beschikt over een E27 fitting is het zo dat ze altijd over dezelfde basis beschikt. Dit gezegd hebbende zijn deze lampen wel verkrijgbaar in verschillende vormen. In ieder geval, ben jij ook op zoek naar dergelijke lampjes om aan te schaffen? Kom ze dan vooral snel ontdekken in ons assortiment!

Een E27 lamp is ongelofelijk veelzijdig

In eerste instantie was het zo dat de E27 lamp vooral bekend stond in de vorm van de traditionele peer- of kaarsvorm. Vandaag de dag is het zo dat je een keuze kan maken tussen heel wat verschillende vormen en kleuren. Voor lampen met een E27 fitting geldt dat ze in het bijzonder bekend staan vanwege hun ontzettend grote veelzijdigheid. Deze zorgt ervoor dat deze lampen eigenlijk nagenoeg overal gebruikt kunnen worden.

Indien je vooral van plan bent om sfeerverlichting aan te schaffen voor in bijvoorbeeld woon- of slaapkamers wordt het vaak aangeraden om daarvoor te kijken in de richting van een LED lamp met E27 fitting met een extra warm witte kleurtemperatuur (1800 - 2700 Kelvin). Niet alleen in woon- en slaapkamers, maar ook in bijvoorbeeld restaurants wordt hier zeer vaak gebruik van gemaakt.

De keuze voor LED is voor de hand liggend

Vandaag de dag spreekt het voor zich dat je bij de keuze voor het gebruik van een E27 fitting of E27 lamp dus ook kan rekenen op de voordelen die verbonden zijn aan LED binnenverlichting. Veel mensen weten het niet, maar de keuze voor LED kan je zomaar 18 gloeilampen uitsparen! Dat is het gevolg van het feit dat een gloeilamp in totaal ongeveer 1.000 uur meegaat terwijl een LED lamp over een gemiddelde levensduur van 15.000 branduren beschikt. Het spreekt voor zich dat je deze lampen heel wat minder vaak dient te vervangen en dat brengt alleen maar voordelen met zich mee.

Wat indien je wil overstappen naar LED lampen met E27 fitting?

Wil je graag overstappen naar LED lampen met een E27 fitting? Dat kan een uitstekende keuze zijn! Voordat je dit doet is het echter belangrijk om voorafgaand een aantal zaken te controleren. Zo is er bijvoorbeeld de wattage waar de huidige E27 verlichting over beschikt. In het verleden was het zo dat het wattage gelijk stond aan de hoeveelheid zichtbaar licht waarvan sprake was. Voor LED verlichting geldt echter dat we kijken naar de hoeveelheid lumen of met andere woorden de lichtopbrengst. Let op! Hoe langer de kleurtemperatuur is gelegen, des te warmer of sfeervoller het licht zal zijn. Ben je op zoek naar een E27 lamp met LED die je zal gebruiken op je bureau of in je (thuis)werkplek? Dan kan het interessant zijn om te kiezen voor een exemplaar van 4000 Kelvin. Hierbij is er immers sprake van een wit, koel licht.

Toch eerder behoefte aan lampen met een andere fitting?

Hoe interessant en populair een lamp met E27 fitting ook mag zijn, het is uiteraard ook mogelijk dat je op zoek bent naar een exemplaar die beschikt over een andere fitting. Wat dit betreft zijn er in ons aanbod hier bij Lampentoppers.nl uiteraard nog heel wat andere mogelijkheden terug te vinden. Je kan hierbij onder meer keuze voor de onderstaande:

Wil je graag nog net dat een tikkeltje meer uit je verlichting kunnen halen? In dat geval zou je ook kunnen overwegen om kennis te maken met de smart wandlamp die deel uitmaakt van ons aanbod. Voor deze lamp geldt dat ze op verschillende manieren kan worden bediend. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren door middel van een app op je smartphone, maar ook middels spraakbesturing. In ieder geval, ongeacht de eisen waarover je beschikt voor wat het aanschaffen van je nieuwe lampen betreft, er kan altijd aan tegemoet worden gekomen hier bij Lampentoppers.nl!

Koop jouw lampen met E27 fitting nu hier bij Lampentoppers.nl!

Lampen die beschikken over een E27 fitting kunnen sinds jaar en dag rekenen op een aanzienlijke populariteit. Dat was vroeger het geval in de tijd van de gloeilamp en ook de komst van LED verlichting heeft daar geen verandering in gebracht, in tegendeel. Indien je ervoor kiest om jouw lampen met E27 fitting bij ons te bestellen kan je in ieder geval rekenen op nog heel wat extra interessante voordelen. Het gaat hierbij dan meer bepaald om de volgende:

  • Onze lampen kunnen altijd zeer snel geleverd worden;
  • Je geniet altijd van 30 dagen recht op retour;
  • Bij vragen of twijfels over de juiste lamp staat onze klantenservice je graag te woord;
  • Vanaf een bestelbedrag van meer dan 50 euro betaal je geen verzendkosten.

Spreken de vele voordelen waar je hier bij ons op kan rekenen jou ook wel aan? Dan mag het duidelijk zijn dat je er altijd goed aan doet om jouw lamp met E27 fitting aan te schaffen hier bij Lampentoppers.nl!