Blij Design

Blij Design

Blij Design Seattle Hanglamp Ø 50cm Naturel

229,00
Blij Design

Blij Design Swan Plafondlamp Ø 36cm Zwart

130,00
Blij Design

Blij Design Seattle Hanglamp Ø 40cm Naturel

149,00
Blij Design

Blij Design Swan Plafondlamp Ø 48cm Zwart

185,00
Blij Design

Blij Design Swan Plafondlamp Ø 36cm Naturel

130,00
Blij Design

Blij Design Seattle Hanglamp Ø 50cm Zwart

229,00
Blij Design

Blij Design Swan Plafondlamp Ø 48cm Naturel

185,00
Blij Design

Blij Design Orb Plafondlamp Ø 36cm Naturel

130,00
Blij Design

Wandlamp Brick Zwart 2x GU10

125,00
Blij Design

Blij Design Seattle Hanglamp Ø 40cm Zwart

149,00
Blij Design

Blij Design Orb Plafondlamp Ø 36cm Zwart

130,00
Blij Design

Wandlamp Oval Zwart G9

125,00
Blij Design

Blij Design Orb Plafondlamp Ø 48cm Naturel

185,00
Blij Design

Blij Design Orb Tafellamp Ø 27m Naturel

99,00
Blij Design

Wandlamp Brick Naturel 2x GU10

125,00
Blij Design

Blij Design Orb Plafondlamp Ø 48cm Zwart

185,00
Blij Design

Blij Design Corner Tafellamp Ø 24cm Naturel

99,00
Blij Design

Wandlamp Oval Naturel G9

125,00
Blij Design

Blij Design Orb Tafellamp Ø 27m Zwart

99,00
Blij Design

Blij Design Corner Tafellamp Ø 24cm Zwart

99,00
Blij Design

Blij Design lampen

Een Nederlands merk met handgemaakte designlampen

Een hoofd vol met ideeën, zo is Blij Design in 2019 ontstaan. Wij ontwerpen waar wij blij van worden, laten ons inspireren door natuurlijke vormen en het lijnenspel wat daardoor ontstaat.
Trots zijn wij omdat onze producten in Nederland handmatig worden geproduceerd. Blij Design produceert op een zo duurzaam en eerlijk mogelijk manier.

Blij Design, een sprankelend Nederlands merk dat zijn wortels diep heeft verankerd in de kunst van het ambacht, heeft de verlichtingswereld veroverd met zijn handgemaakte houten designlampen. Met een jaar vol creativiteit en innovatie vieren we vandaag niet alleen de verjaardag van deze prachtige lampen, maar ook het succes en de passie die Blij Design in elk stuk heeft gestopt.

De essentie van Blij Design ligt in de perfecte combinatie van vakmanschap en design. Elk stuk is doordrenkt met liefde voor het materiaal - hout - en weerspiegelt de toewijding aan kwaliteit en esthetiek. De oprichters van Blij Design hebben een visie gecreëerd waarbij functionaliteit en kunst naadloos samenkomen, waardoor niet alleen verlichting wordt geboden, maar een uniek statement in elk interieur.

Wat deze lampen echt onderscheidt, is het feit dat ze met de hand worden vervaardigd. In een wereld waar massaproductie de norm is geworden, staat Blij Design trots op het behoud van traditionele ambachtelijke technieken. Elk stuk is het resultaat van zorgvuldig vakmanschap, waarbij elke snede, elke verbinding en elk detail de persoonlijke aanraking van de ambachtsman draagt. Dit zorgt niet alleen voor unieke, op maat gemaakte lampen, maar ook voor een connectie tussen de maker en de eigenaar.

Het assortiment van Blij Design omvat een verscheidenheid aan stijlen, variërend van eigentijds en minimalistisch tot klassiek en eclectisch. Of je nu op zoek bent naar een pronkstuk voor de woonkamer, een sfeervolle toevoeging aan de slaapkamer of een functioneel kunstwerk voor de studeerkamer, Blij Design heeft voor elk wat wils. Het hout zelf wordt met zorg geselecteerd, waarbij duurzaamheid en esthetiek hand in hand gaan. Het resultaat is niet alleen een lamp, maar een sculpturaal meesterwerk dat licht en schaduw tot leven brengt.

Een van de meest bewonderenswaardige aspecten van Blij Design is hun voortdurende streven naar duurzaamheid. In een tijd waarin milieubewustzijn een cruciale rol speelt, heeft Blij Design zich gecommitteerd aan het gebruik van verantwoord geproduceerd hout en ecologisch verantwoorde productieprocessen. Dit betekent dat elke lamp niet alleen een verrijking is voor je interieur, maar ook een bewuste keuze voor het milieu.

De ontwerpen van Blij Design zijn niet alleen functioneel, maar ook een viering van creativiteit en expressie. De lampen nodigen uit tot contemplatie, met hun unieke vormen en sprekende silhouetten. Of het nu gaat om een vloerlamp die de hoek van de kamer verlicht of een hanglamp die het middelpunt van de eettafel benadrukt, Blij Design heeft een talent voor het creëren van ware blikvangers die de verbeelding prikkelen.

De afgelopen twaalf maanden hebben Blij Design-lampen hun weg gevonden naar talloze huizen en commerciële ruimtes, en elke aankoop vertelt een verhaal. Het verhaal van vakmanschap, van stijl, van het omarmen van ambachtelijke tradities in een wereld die soms lijkt te haasten. Blij Design-lampen vertellen het verhaal van een merk dat niet alleen verlichting verkoopt, maar een ervaring en een levensstijl.

Terwijl we het eerste jaar van Blij Design vieren, kijken we ook uit naar de toekomst. Het komende jaar belooft nieuwe ontwerpen, spannende samenwerkingen en voortdurende toewijding aan de kernwaarden van het merk. Blij Design blijft niet alleen lampen maken; het blijft verhalen vertellen, emoties vastleggen en ruimtes transformeren.

In het komende jaar hopen we dat Blij Design nog meer harten verovert, dat de warme gloed van hun lampen nog meer interieurs verlicht en dat hun toewijding aan vakmanschap en duurzaamheid een inspiratiebron blijft voor anderen in de industrie. Laten we samen een toost uitbrengen op Blij Design en op nog vele jaren van schitterend licht en prachtig design.