Paul Neuhaus Leuchten

Paul Neuhaus is een verlichting fabrikant met een breed scala aan stilistisch onderscheidende woonkamerlampen tegen aantrekkelijke prijzen. Met een scherp gevoel voor actuele trends en innovatieve verlichtingsideeën heeft het familiebedrijf Paul Neuhaus

Paul Neuhaus lampen – echte eyecatchers fleuren je huis op

Paul Neuhaus-lampen streven er al 50 jaar naar om altijd aan de eisen van onze klanten te voldoen.

Of het nu gaat om een ​​Paul Neuhaus plafondlamp, hanglampen of vloerlampen: het assortiment is veelzijdig en van hoge kwaliteit. Verschillende stijlen van modern, klassiek, elegant tot romantisch en stijlvol kenmerken het uitgebreide assortiment. Bij Paul Neuhaus zijn veel lichtfamilies te ontdekken, hierdoorkan je de woonruimte in jouw stijl inrichten.

Intelligente lichttechnologie van Paul Neuhaus

Een groot aantal Paul Neuhaus-lampen is uitgerust met LED-technologie. Het gebruik van led verlichting en led lampen zorgt voor zowel een uitstekende energie-efficiëntie als een lange levensduur van 30.000 tot 50.000 uur!

Ontdek ook de indrukwekkende PURE® lampen in ons assortiment. Het exclusief ontwikkelde product merk PURE® beschikt over intelligente techniek, zodat uw woonkamerverlichting via de meegeleverde afstandsbediening kan worden bediend. Hierdoor heb je de mogelijkheid om de lichtkleur te veranderen maar ook de lengte of de hoogte is elektronisch te bedienen.

Ontdek ons ​​uitgebreide assortiment Paul Neuhaus-lampen en haal je favorieten in huis! De populaire verlichtingsserie PURE® van Paul Neuhaus, prachtige hanglampen voor een indrukwekkende ruimte en vele andere woonkamerlampen wachten op je! Het design, de innovatieve technologie en de unieke kwaliteit zullen je verassen en inspireren.