Freelight lampen & verlichting

Freelight lampencollectie 

De lampen en verlichting van het merk Freelight zijn niet alleen trendy en modern maar ook nog eens veelzijdig en functioneel. Freelight lampen zijn prachtig afgewerkt met de mooiste materialen en altijd scherp geprijsd. Freelight biedt een ruime keuze in o.a. spotjes, hanglampen, plafondlampen en vloerlampen. Een groot deel van de lampen collectie wordt geleverd met led verlichting of de lamp kan worden uitgevoerd met led verlichting. De led verlichting zorgt ervoor dat de lampen niet alleen het interieur prachtig verlichten maar ook nog eens energiezuinig zijn!

Freelight

Freelight Almere is een bedrijf dat zich richt op het ontwerpen, produceren en leveren van hoogwaardige LED-verlichtingsoplossingen voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Het bedrijf is gevestigd in Almere en werkt samen met verschillende toonaangevende merken en partners om innovatieve, duurzame en energiezuinige oplossingen te bieden die voldoen aan de behoeften van klanten.

Visie Freelight

Het belangrijkste doel van Freelight Almere is om klanten te voorzien van op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten op hun wensen en behoeften. Het bedrijf heeft een team van ervaren professionals die samenwerken om creatieve en unieke ontwerpen te creëren die passen bij de stijl en het budget van de klant. Van kleine huiskamerverlichting tot grootschalige projecten voor kantoren en bedrijven, MetaTekst Freelight Almere biedt oplossingen voor elke situatie.

Specialisme Freelight 

Het bedrijf is gespecialiseerd in LED-verlichting en maakt gebruik van de nieuwste technologieën en ontwikkelingen op het gebied van LED-technologie om energiezuinige en duurzame verlichtingsoplossingen te bieden. Dit resulteert niet alleen in lagere energierekeningen voor klanten, maar ook in een positieve bijdrage aan het milieu.

LED-verlichting heeft namelijk een veel lager energieverbruik en gaat veel langer mee dan traditionele gloeilampen en TL-verlichting. Bovendien bevat LED-verlichting geen schadelijke stoffen en is het gemakkelijk te recyclen.

Freelight biedt verschillende soorten verlichtingsoplossingen, zoals LED-hanglampen, LED-plafondlampen, LED-spotjes, enz.

Collectie Freelight

Freelight heeft een mix van verschillende stijlen: van populair, modern naar semi-klassiek.
Het is juist deze mix die de sfeer van de Freelight producten zo bijzonder en veelzijdig maakt.

Origineel, creatief en betaalbaar. 1986 is het jaar van de oprichting van Freelight. Bijna 40 jaar trachten directie, gedreven medewerkers en al onze leveranciers te voldoen aan al uw specifieke wensen. In samenwerking met onze fabrikanten in het buitenland kunnen zij de meest uiteenlopende opdrachten voor u verwezenlijken.