Kelpa

Geen producten gevonden...
Kelpa

Kelpa b.v. is opgericht 29 januari 1993 en is gespecialiseerd in het adviseren en leveren van projectverlichting. Wij hebben als doel het leveren van verlichting aan de installateur. Dankzij de grote voorraad zijn wij in staat snel en concurrerend te leveren.

Ons verlichtingsprogramma voldoet aan hoge kwaliteitseisen en is op afspraak te bezichtigen in onze showroom te Werkendam.
In onze catalogus treft u een groot deel van de collectie aan. Vaak verzorgen wij voor onze klanten ook specials. Wij houden onze relaties op de hoogte van onze producten door regelmatig te mailen. Via de website kunt u zich opgeven voor de nieuwsbrief.


Het assortiment bestaat uit 8 hoofdgroepen: binnenverlichting LED, buitenverlichting LED, rail, led panelen / profi's, accessoires, ledstrips + toebehoren, lichtbronnen en outlet.
Armaturen:

In- en opbouwarmaturen, fluorescentie armaturen, meubelspots, spots met decoratieve glaasjes, (keramische) wandarmaturen en buitenarmaturen.
Diverse soorten railsystemen in hoogvolt als wel in 1 of 3 fasen, met bijbehorende “rail” spots in diverse uitvoeringen.