Uitleg partnerprogramma Lampentoppers

Wilt u een samenwerking aangaan met Lampentoppers elke maand extra inkomen genereren?
Word partner van Lampentoppers en verdien geld met uw website! Dat kan nu heel gemakkelijk en snel, u hoeft er eigenlijk niets voor te doen!

Meld u aan voor ons partnerprogramma en verdien een commissie per verkocht product! Dit kan zeer snel oplopen en voor een leuk inkomen zorgen! Plaats een banner of tekstlink van Lampentoppers en begin gelijk met geld verdienen.

Om dit mogelijk te kunnen maken werkt Lampentoppers samen met het gerenommeerde en toonaangevende affiliate marketing netwerk:


Dit netwerk zorgt ervoor dat uw geld wordt uitgekeerd en daarnaast staan ze altijd klaar om u te helpen.

Hoe werkt het

U kunt zich registeren als verkoper bij een van onze affiliate partnerprogramma's. Als u zich geregistreerd heeft met uw website kunt u zich aanmelden voor de campagne van Lampentoppers. Na goedkeuring van uw aanmelding (uw website wordt gecontroleerd op kwaliteit en relevantie) kunt u het promotiemateriaal gebruiken dat door ons wordt aangeboden.

U verdient een commissie wanneer een bezoeker via de door u geplaatste promotiematerialen op de website van Lampentoppers terecht komt en een bestelling plaatst.

Meld je aan als partner

Stap 1: Meld u aan via www.tradetracker.com

Stap 2: Na aanmelding op Tradetracker moet u zicht aanmelden voor het programma van Lampentoppers.nl.

Stap 3: Lampentoppers.nl keurt uw aanmelding goed! Zodra u als partner bij Lampentoppers bent geaccepteerd kunt u banners selecteren en plaatsen. De codes daarvoor krijgt u via Tradetracker.nl. Dit alles wordt vakkundig begeleid en ondersteund door de helpdesk. 

Stap 4: De samenwerking tussen u en Lampentoppers is een feit. Als één van uw bezoekers via uw site iets bij Lampentoppers bestelt, ontvangt u automatisch de commissie. Affiliate-netwerk Tradetracker.nl draagt vervolgens zorg voor de uitbetaling.

Vraag & antwoord

Mag ik naast een banner ook direct linken naar producten op uw website?

U mag ons hele assortiment of een deel van onze producten op uw eigen website zetten. Volledig naar uw eigen inzicht. (Het gehele assortiment is beschikbaar als CSV bestand)

Zit ik vast aan een contract?

Nee, u kunt onze samenwerking op elk door u gewenst moment en per direct ingaand opzeggen. De samenwerking stopt dan direct. U kunt ook gewoon de banner(s) van uw website verwijderen, de samenwerking stopt dan automatisch. De samenwerking schept voor u geen enkele verplichting.


Zit er echt geen spreekwoordelijk addertje onder het gras?

Nee, zeker niet. Tradetracker en Lampentoppers zijn in hun branche gerenommeerde en toonaangevende bedrijven. Bestellingen gedaan bij Lampentoppers worden zeer nauwkeurig geregistreerd en zijn altijd voor u inzichtelijk en controleerbaar. De commissie wordt elke maand op een vaste dag aan u overgemaakt.


Komt elke website in aanmerking?

Nee, Lampentoppers behoud zich het recht om partners te weigeren.


Is dit een uniek concept?

Nee, zeker niet. Bekende webwinkels, warenhuizen en zelfs ook 's werelds grootste internet retailer Amazon.com maken gebruik van dit principe en concept.

Indien u meer vragen hebt over het partnerprogramma mail dan met [email protected].