Levering 

Lampentoppers probeert zo veel mogelijk alle op de site aangeboden artikelen op voorraad te houden en streeft daarom naar een levertijd van 24 uur tenzij anders wordt aangeven. Producten die niet bij Lampentoppers voorradig zijn proberen wij uiterlijk binnen 15 werkdagen te leveren. Indien een product niet meer leverbaar is vervalt de koopovereenkomst. Alle gemelde of vermelde leveringstermijnen zijn slechts een indicatie en kunnen dan ook niet leiden tot enig recht of aansprakelijkheid. Wanneer deze levertijd boven de 15 werkdagen uitkomt, krijg je tijdig bericht. Indien je niet akkoord gaat met de langere levertijd, kan je de overeenkomst binnen 4 dagen na melding per email ontbinden. Je ontvangt dan binnen 5 werkdagen je aankoopbedrag terug. 

Let op! 
Vul je adresgegevens correct in. Wanneer adresgegevens niet kloppen en er om deze reden niet bezorgd kan worden, is Lampentoppers niet aansprakelijk. Lampentoppers kan niet op een postbus bezorgen. Elke schade die ontstaat door een verkeerd afleveradres is voor rekening van de klant. 

Gratis thuisbezorgd 

Onze artikelen worden GRATIS* thuis bezorgd in Nederland en België. *Bij een bestelling onder de € 50,00 berekenen wij € 5,00 verzendkosten, voor zendingen buiten Nederland en België geleden afwijkende tarieven.

Retour

Artikelen kunnen binnen 30 dagen na aflevering worden geretourneerd. Je kunt jouw retour aanmelden via ons retourportaalIn de meeste gevallen is het retour sturen van je bestelling kosteloos! 

In 4 simpele stappen kan je zelf je retourlabel genereren.

  1. Klik hieronder om de retour aanvraag te starten. Vul vervolgens je postcode in en het ordernummer, deze staat rechtsboven op de pakbon van Lampentoppers.
  2.  In het volgende scherm zie je jouw gegevens staan en geef je aan welke artikelen retour moeten en wat de reden is van de retour. Je kan, indien gewenst, een notitie toevoegen als extra opmerking.
  3. Vervolgens kies je het afleverpunt waar je het pakket wilt afgeven. Aan de hand van de ingevulde postcode komen de dichtstbijzijnde inleverlocaties tevoorschijn en selecteer je het afleverpunt.
  4. Je bent nu bijna klaar met het indienen van de retour. Er wordt nog een overzicht weergegeven van de retourzending, wanneer er producten geselecteerd zijn worden deze hier ook nogmaals weergegeven. Als alles akkoord is vink je de checkbox aan en kies voor 'Print retourlabel'.

Klik HIER om een retour aanvraag te doen.

Retourzendingen zonder aanmelding kunnen door ons niet in behandeling worden genomen en dus ook niet gecrediteerd.  

De consument dient, indien redelijkerwijs mogelijk, het product in de originele verpakking te retourneren. De originele dozen mogen niet zijn beschreven.

Uitzonderingen zijn speciale bestellingen die niet als zodanig via de site worden aangeboden of voor de klant speciaal moeten worden gemaakt; deze kunnen niet worden geretourneerd.

Terugbetaling van het aankoopbedrag vindt alleen plaats wanneer het artikel door Lampentoppers in ongeschonden en originele verpakking ontvangen wordt binnen 30 dagen na ontvangst van de zending door Lampentoppers.

 

Vergoeding verzendkosten binnen de garantietermijn

Binnen de garantietermijn komen de verzendkosten voor rekening van Lampentoppers, indien de klacht ongegrond is, zal Lampentoppers de kosten in rekening brengen bij de koper.

Schade

Gevallen van breuk of beschadigingen worden alleen in behandeling genomen wanneer hiervan binnen 48 uur en na ontvangst van de goederen melding wordt gemaakt. De kosten voor het retour zenden zullen in dit geval vergoed worden. 

Crediteringstermijn

Lampentoppers vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de Lampentoppers in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt.

Tenzij Lampentoppers aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Lampentoppers gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.