Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
22 Oct 2020

Rotan & Bamboe Lampen

Rotan en bamboe lampen, breng de natuur terug in huis

Steeds vaker komen er trends van vroeger terug, rotan en bamboe hebben hun comeback gemaakt. Beide duurzame materialen zijn weer helemaal terug van weggeweest. Rotan past in elk interieur, het is perfect te matchen, of je stijl nu Landelijk, Urban Modern, Shabby Chique of Industrieel is, rotan past in elk interieur. Het komt terug  in de vorm van stoelen, prachtige lampen en accessoires. Het is de ultieme manier om een stukje natuur terug te brengen in huis.

Verschil tussen rotan en bamboe

Het grootste verschil tussen deze twee natuurlijke materiaalsoorten is dat bamboe van binnen hol is en de kern van rotan massief is. Rotan groeit in de tropische regenwouden en is een harde liaan soort. Riet en rotan worden weleens door elkaar gehaald. Riet is een waterplant en is niet geschikt om meubels te maken. Bamboe is een grassoort, door deze te drogen krijgt het zijn prachtige warme kleur. Bamboe is een stuk lichter dan rotan. Beide producten zijn duurzaam.

Subtiele rotan en bamboe touch in huis doormiddel van verlichting

Rotan en bamboe zijn sterke en buigzame materialen, perfect om onder andere stijlvolle verlichting mee te maken. Rotan en bamboe verlichting is goed te combineren met andere warme natuurlijke materialen zoals hout en diverse lichte kleurelementen, hiermee creëer je rust in je woning, een heerlijk zen gevoel. Hou je meer van levendige kleuren in je woning, dan past een bamboe- of rotan lamp hier uiteraard ook perfect bij. Hang de stijlvolle hanglamp Star Rotan Naturel van 80 centimeter breed boven je eettafel, hiermee heb je een echte eyecatcher in je interieur.

Er is een ruim assortiment lampen, in de vorm van hanglampen, tafellampen, vloerlampen en plafonnieres. Door gebruik te maken van mooie sfeer LED lichtbronnen, creëer je een ongelooflijk lichtspektakel. Nog niet overtuigd dat rotan en bamboe ook een plekje in jouw huis of tuin verdienen. Laat je inspireren door onze schitterende collectie bamboe- en rotanlampen.

Reacties
Beste,

Deze lamp hebben wij op dit moment niet meer in de collectie helaas.

Mvg,

Lampentoppers.nl
Lampentoppers.nl - 01 May 2022 - 23:13
Hallo ik ben op zoek naar de hanglamp op de foto boven het stukje over bamboe en rotan lampen. Ik denk dat dit de star rotan naturel van 80 cm is, maar kan deze niet vinden in de collectie.
Graag hoor ik of deze er nog is en of er meer informatie of foto’s van zijn.
Alvast bedankt.
Vriendelijke groet Esther
Esther - 28 Apr 2022 - 21:30
Laat een reactie achter
Manage cookies Manage cookies