Eettafellamp | Verlichting eettafel

Blij Design

Blij Design Seattle Hanglamp Ø 50cm Naturel

229,00
-10%
Freelight Hanglamp Culinara Zwart met Rek 120cm
Freelight

Hanglamp Culinara Zwart met Rek 120cm

390,00 349,95

Hanglamp Basic Dome 90 White

499,00
Highlight

Hanglamp Zwart Smoke Bellini 6L Balk 120cm

649,00
-10%
Freelight Hanglamp Ventotto Zwart & Smoke Glas 4 Lichts
Freelight

Hanglamp Ventotto Zwart & Smoke Glas 4 Lichts

329,00 296,50
Blij Design

Blij Design Seattle Hanglamp Ø 40cm Naturel

149,00
Blij Design

Blij Design Seattle Hanglamp Ø 50cm Zwart

229,00

Hanglamp Basic Dome 60 White

359,00

Hanglamp Stellar 4 Lichts

299,00
-10%
Freelight Hanglamp Calcio Zwart - Amber Glas 9Lichts 125cm
Freelight

Hanglamp Calcio Zwart - Amber Glas 9Lichts 125cm

399,00 359,00
Paul Neuhaus

Pure Moto E-Slide Hanglamp L 120-200cm Aluminium

749,00
-10%
Freelight Aureol - Hanglamp - Smoke - Zwart - 5 Lichts
Freelight

Aureol - Hanglamp - Smoke - Zwart - 5 Lichts

480,00 432,00
-10%
Freelight Aureol - Hanglamp - Goud - Zwart - 5 Lichts
Freelight

Aureol - Hanglamp - Goud - Zwart - 5 Lichts

480,00 432,00
-23%
Paul Neuhaus Curls Hanglamp Mat Zwart 40Watt

Paul Neuhaus Curls Hanglamp Mat Zwart 40Watt

249,95 192,95
Highlight

Hanglamp Zwart Gold Bellini 6L Balk 120cm

679,00

Hanglamp Kegel Beton Look

299,00
-11%
Freelight Hanglamp Esteso Mat Zwart 120cm
Freelight

Hanglamp Esteso Mat Zwart 120cm

230,00 203,95
-25%
Paul Neuhaus Hanglamp Contura Zwart 105cm
Paul Neuhaus

Hanglamp Contura Zwart 105cm

479,00 359,00

De eettafellamp is een vorm van binnen verlichting waar in de praktijk zeer veel aandacht aan wordt besteed. Dat hoeft ook niet te verbazen. Niet alleen is het zo dat deze lamp op een zeer centrale plaats in de eetkamer komt te hangen, bovendien zal je ook kunnen concluderen dat ze een zeer belangrijke functie vertegenwoordigt. Vandaag de dag is het in ieder geval zo dat er niet alleen wordt gegeten aan de eettafel, bovendien is het zo dat veel mensen ze ook gebruiken als thuiswerkplek. In ieder geval, wil jij graag een absolute topper uitkiezen als verlichting voor de eettafel? Zou je daarbij bovendien ook graag willen kunnen rekenen op een voordelig prijskaartje? Dan zal je in beide gevallen kunnen concluderen dat je daarvoor hier bij Lampentoppers.nl aan het goede adres bent!

Keuze uit meer dan 150 eettafellampen

Zoals hierboven aangehaald kan er worden vastgesteld dat er op de markt heel wat verschillende soorten eettafellampen zijn terug te vinden. In ons aanbod alleen al tref je meer dan 150 verschillende exemplaren aan. Het ruime en diverse aanbod die wij aan onze klanten aanbieden zorgt ervoor dat er voor in elke stijl van interieur een geschikt exemplaar kan worden besteld. Bij het vergelijken van de diverse exemplaren uit ons aanbod zal je dan ook kunnen concluderen dat er aandacht dient te worden besteed aan tal van verschillende factoren zoals:

 • De kleur waarvan sprake is;
 • De vorm waarover ze dient te beschikken;
 • Het materiaal waarvan sprake dient te zijn.

Houdt er rekening mee dat een eettafellamp doorgaans over een zeer opvallende plaats beschikt binnen de eetkamer. Het hoeft dan ook niet gezegd dat het zeer belangrijk is om even grondig de verschillende exemplaren uit ons assortiment tegenover elkaar af te wegen. Enkel en alleen op die manier zal je namelijk finaal kiezen voor het voor jou beste exemplaar.

Waar rekening mee houden bij een eettafellamp kopen?

Het aanbod met eettafellampen hier bij Lampentoppers.nl is dus duidelijk als ontzettend uitgebreid te bestempelen. Dit gezegd hebbende is het dan ook altijd goed om te weten waar je bij het kopen van dergelijke verlichting zeker bij stil moet blijven staan. Op dit vlak kan je denken aan:

 • Over welke kleur moet de verlichting voor de eettafel beschikken?
 • Beschik je over een voorkeur voor een bepaalde vorm?
 • Van hoeveel lichtbronnen dient er precies sprake te zijn?
 • Ben je op zoek naar eenvoudiger of eerder naar exclusieve verlichting?
 • Over welke fitting dient de eettafellamp te beschikken?

Eén van de opties waarvoor je kan kiezen is een verstelbare eettafellamp om op te hangen. Op deze manier kan je helemaal zelf de ruimtelijke sfeer bepalen. Dit is echter nog niet alles. Daarnaast kan het namelijk ook een aanrader zijn om te kiezen voor bijvoorbeeld één van de grote, opvallende plafondlampen die deel uitmaken van ons assortiment. Deze staan er in de praktijk in het bijzonder om bekend geschikt te zijn voor gebruik samen met ronde eettafels. Is het voor jou niet helemaal duidelijk voor welke verlichting voor de eettafel je het beste kan kiezen? Dan is het altijd mogelijk om daarvoor het advies in te roepen van de ervaren medewerkers van onze klantenservice.

Ook behoefte aan andere lampen buiten verlichting voor de eettafel?

Bij het bepalen van de verlichting per ruimte spreekt het voor zich dat er afhankelijk van de ruimte in kwestie sprake kan zijn van aanzienlijke verschillen in de eisen waarover je beschikt. Voor elke ruimte in je woning bieden we hier bij Lampentoppers.nl de beste lampen aan. Dit betekent dat je bij ons niet alleen een prachtige eettafellamp kan bestellen, wat bovendien ook te denken van:

Hoe belangrijk de eettafellamp ook mag zijn waar je gebruik van gaat maken binnen jouw eetkamer, ook wanneer je behoefte hebt aan andere verlichting kunnen wij je daar duidelijk mee verder helpen.

Bestel ook jouw eettafellamp hier bij Lampentoppers.nl!

Er zijn duidelijk heel wat interessante voordelen verbonden aan het kopen van een eettafellamp hier bij Lampentoppers.nl. Heel wat mensen hebben er door de jaren heen dan ook voor gekozen om hun nieuwe lampen bij ons te kopen. Ben jij de volgende tevreden klant? Enkele van de belangrijkste voordelen waar je op kan rekenen zijn alvast de volgende:

 • Er kan een geschikt exemplaar worden aangeschaft op basis van ieders wensen;
 • Je kan altijd rekenen op een scherpe aankoopprijs voor jouw eettafellamp;
 • Je geniet steeds van 30 dagen gratis recht op retour;
 • Er wordt altijd een garantie aangeboden van 2 jaar.

Naast bovenstaande is het zo dat je bij ons voor het laten versturen van jouw eettafellamp nooit hoge verzendkosten hoeft te vrezen, in tegendeel. Sterker nog, plaats je een bestelling ter waarde van meer dan 50 euro? Dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Hierdoor wordt het kopen van jouw nieuwe eettafellamp bij ons alleen maar nog interessanter!