Badkamerlampen

Badkamerverlichting van uitstekende kwaliteit bestelt u hier online. Onze badkamerverlichting is van goede kwaliteit gemaakt en is vochtbestendig.

Badkamerlampen

Badkamerlampen voor elke situatie

De badkamer is een belangrijke ruimte in uw huis. Het is dan ook belangrijk om ook hier goed na te denken over uw verlichting. De badkamer is een vochtige ruimte het is daarom belangrijk om goed op te letten welke verlichting u gebruikt en nog belangrijker, op welke plaats. 
 

Veilige verlichting in uw badkamer moet centraal staan

Omdat de badkamer een vochtige ruimte is dient de verlichting die er geplaatst wordt aan strengere eisen te voldoen dan de verlichting in andere kamers. De geschiktheid van verlichting voor in de badkamer wordt enerzijds vastgesteld aan de hand van de zone-indeling voor de badkamer (onderaan deze pagina leest u meer over de zone-indeling) en anderzijds door de IP-waarde van een armatuur.
 

Badkamerlampen bestellen

Onze badkamerverlichting is van goede kwaliteit gemaakt en is vochtbestendig. Op deze pagina kunt u onze badkamerlampen bekijken en direct veilig online bestellen. Onze badkamerlampen verfraaien elke badkamerinrichting met hun stijlvolle en solide constructie.  Er is een breed aanbod badkamerlampenvan eigentijdse ontwerpen en sierlijke, decoratieve elementen met een eenvoudige, pure stijl.