Wandlamp badkamer | Badkamer verlichting wandlamp

Artdelight

Wandlamp Diaz Brons Koper Led 2 x 6Watt

179,95
Artdelight

Wandlamp LED Cube Zwart IP54

154,95
Artdelight

Wandlamp Diaz Zwart Led 2 x 3Watt IP65

129,95
Artdelight

Wandlamp Diaz Champagne Led 2 x 6Watt

179,95
Artdelight

Wandlamp Diaz Gun Metal Led 2 x 6Watt

179,95
Artdelight

Wandlamp LED Hudson Antraciet IP54

164,95
-14%
Steinhauer Wandlamp Muro Zwart Led 10x10cm
Steinhauer

Wandlamp Muro Zwart Led 10x10cm

69,95 59,95
Artdelight

Wandlamp LED Dallas Zwart Goud IP54

169,95
Artdelight

Wandlamp Vegas 150 Zwart IP65 Led

111,95
Artdelight

Wandlamp LED Cube ALU IP54

154,95
Highlight

Spot Rain Zwart IP44 2Lichts Long

98,95
Artdelight

Wandlamp LED Hudson ALU IP54

164,95
Artdelight

Wandlamp Diaz Wit Led 2 x 6Watt IP65

164,00
Artdelight

Wandlamp Diaz Zwart - Goud Led 2 x 6Watt IP65

164,95
Artdelight

Wandlamp LED Cube WIT IP54 Dim To Warm

169,95
Artdelight

Wandlamp Sharp Led Zwart Goud IP54

139,95
Artdelight

Wandlamp Brody 2 Wit Led IP54

124,95
Artdelight

Wandlamp Sharp Led Wit IP54

139,95
Artdelight

Wandlamp LED Cube WIT IP54

154,95
Artdelight

Wandlamp Diaz Zwart Led 2 x 6Watt IP65

164,00
Artdelight

Wandlamp Brody 2 Bruin Led IP54

124,95
Artdelight

Wandlamp Vegas 150 Wit IP65 Led

111,95
Artdelight

Wandlamp Brody 2 Zwart Led IP54

124,95
Artdelight

Wandlamp LED Hudson WIT IP54

164,95
Wandlamp badkamer | Badkamer verlichting wandlamp

Een wandlamp voor de badkamer staat er sinds jaar en dag om bekend ontzettend populair te zijn. Dat is onder meer het gevolg van het feit dat deze verlichting er bekend om staat altijd te zorgen voor een zeer mooie en zelfs ietwat exclusieve extra touch in de badkamer waarin ze wordt geplaatst. Door de komst van badkamer verlichting als wandlamp op LED technologie spreekt het bovendien voor zich dat kiezen voor dergelijke verlichting ook heel wat energiezuiniger is geworden. Zou jij in jouw badkamer ook graag willen kunnen genieten van een prachtige wandlamp voor de badkamer? Dan is het alvast meer dan de moeite waard om even een blik te werpen op het aanbod hier bij Lampentoppers.nl!

Welke wandlamp voor de badkamer kopen?

De populariteit waar de wandlamp voor de badkamer op kan rekenen heeft er door de jaren heen voor gezorgd dat ze in een behoorlijk aantal uiteenlopende uitvoeringen op de markt is verschenen. Het spreekt dan ook voor zich dat er ook in het aanbod hier bij Lampentoppers.nl een keuze kan worden gemaakt uit een behoorlijk aantal verschillende mogelijkheden. Bij het filteren van ons aanbod is het dan ook een aanrader om rekening te houden met de volgende aandachtspunten:

 • De kleur waar de wandlamp voor de badkamer over dient te beschikken;
 • Of je over een bepaalde voorkeur voor een specifieke vorm beschikt;
 • Het type fitting waarvan sprake is;
 • Het aantal lichtbronnen die je wenst;
 • De IP waarde waar de lamp over moet beschikken.

Ben je van plan om de wandlamp voor de badkamer in een specifieke stijl van interieur te plaatsen? Dan spreekt het voor zich dat ook dit een belangrijk aandachtspunt is om bij stil te blijven staan.

Voordelen van badkamer verlichting als wandlamp

De voordelen waar je op kan rekenen bij het kopen van badkamer verlichting als wandlamp spreken eigenlijk voor zich. Enkele van de belangrijkste voordelen waar je op kan rekenen zijn dan ook:

 • Ze vormt vaak een zeer mooie eye-catcher aan de wand of muur van je badkamer;
 • Het is mogelijk om het licht zowel alleen naar omlaag als ook naar omhoog te laten schijnen;
 • Voor deze wandlampen geldt dat ze verkrijgbaar zijn in verschillende IP waardes.

Ben je dus van plan om nieuwe verlichting te kopen voor in jouw badkamer? Dan maken de bovenstaande voordelen duidelijk dat het kopen van een wandlamp voor de badkamer absoluut een optie is welke de moeite meer dan waard is om te overwegen. Dit ongeacht de stijl van je badkamer.

Let goed op de vereiste IP waarde

De verlichting per ruimte in je woning kan behoorlijk verschillen. Dat is onder meer het gevolg van de (spat)waterbestendige eigenschappen waarvan soms sprake dient te zijn. Indien je van plan bent om over te gaan tot het kopen van een wandlamp voor de badkamer spreekt het voor zich dat hier altijd aandacht aan dient te worden besteed. In ons assortiment zijn wandlampen voor in de badkamer terug te vinden die beschikken over uiteenlopende IP waardes. Denk hierbij concreet aan:

 • IP44 exemplaren;
 • IP54 exemplaren;
 • IP65 exemplaren.

Ongeacht de IP waarde welke is vereist voor jouw badkamer verlichting als wandlamp kan je ze dus altijd zonder probleem bestellen hier bij Lampentoppers.nl. Dit bovendien ook nog eens zoals je van ons gewend bent altijd tegen de scherpste prijs en de meest interessante voorwaarden.

Ook op zoek naar andere verlichting? Geen probleem!

Het spreekt voor zich dat voor binnen verlichting geldt dat ze verkrijgbaar is in zeer veel verschillende uitvoeringen. Specifiek voor de badkamer geldt bijvoorbeeld dat je niet alleen maar kan kiezen voor het gebruik van een wandlamp. Wat immers bovendien ook te denken van deze mogelijkheden:

Op vlak van een badkamerlamp is het dus duidelijk mogelijk om te kiezen tussen tal van verschillende opties. Ben je echter op zoek naar een lamp om in een andere ruimte van je woning te plaatsen? Dan zal je kunnen concluderen dat we ook op dat vlak heel wat interessante mogelijkheden voor jou in petto hebben. Wat dit betreft kan je onder meer denken aan de volgende opties:

Koop je bij ons meerdere lampen of plaats je een bestelling voor een bestelbedrag van meer dan 50 euro? Dan zal je kunnen concluderen dat jouw wandlamp voor de badkamer en/of andere verlichting gratis door ons wordt verzonden. We nemen de verzendkosten dan immers voor onze rekening!

Bestel ook jouw wandlamp voor de badkamer vandaag nog!

De wandlamp voor de badkamer is sinds jaar en dag ontzettend populair. Indien jij ook graag dergelijke verlichting wenst te kopen zal je tot de conclusie komen dat je daarvoor hier bij Lampentoppers.nl aan het juiste adres bent. Enkele voordelen waar je bij ons op kan rekenen zijn:

 1. Je kan een keuze maken uit een groot aanbod met badkamer wandlampen;
 2. Je kan altijd rekenen op een zeer scherpe aankoopprijs;
 3. Je beschikt altijd over een recht van retour van 30 dagen;
 4. Wij bieden onze klanten altijd een garantie van 2 jaar.

Wil je graag nieuwe verlichting kopen voor in je badkamer, maar zit je nog met een aantal vragen? Dan kan je deze altijd even voorleggen aan de medewerkers van onze deskundige klantenservice. Op deze manier kan je er namelijk altijd zeker van zijn dat je kiest voor de beste wandlamp voor de badkamer!