Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Kapstok Joy Royal XXL Mat Zwart 8 Haken 95x75cm

Kapstok Joy Royal XXL Mat Zwart 8 Haken 95x75cm

169,95 99,95
op voorraad
Kapstok Joy Royal XXL mat zwart is onze favoriet! Het strakke design en de vele mogelijkheden maken deze kapstok werkelijk tot een sieraad voor iedere hal of entree.
1-3 werkdagen
MasterCard
Visa
Maestro
Online Lampen & Verlichting kopen?.
  • Snel & Veilig Betalen
    Een veilig en betrouwbaar betaalsysteem.
  • 100% Tevredenheidsgarantie
    UItsluitend producten van hoge kwaliteit
  • Gratis Bezorging & Gratis Retour!
    Bij een bestelling boven de €50,-
  • 30 Dagen Retourrecht
    Retourneren is gratis en eenvoudig *muv Lampenkappen
Beschrijving

Kapstok Joy Royal XXL Mat Zwart 8 Haken

De Joy Royal XXL zwarte kapstok met 8 haken is een perfecte aanvulling op je hal of entree. Met zijn stijlvolle en tijdloze ontwerp biedt deze kapstok niet alleen een praktische oplossing voor het organiseren van je jassen en tassen, maar voegt ook een vleugje elegantie toe aan je interieur.

Met een afmeting van 75cm breed & 95cm hoog is deze kapstok compact genoeg om in zelfs de kleinste ruimtes te passen, terwijl hij voldoende opbergruimte biedt voor al je benodigdheden. De 8 stevige haken zorgen ervoor dat je meerdere jassen, hoeden en sjaals kunt ophangen, waardoor je hal netjes en georganiseerd blijft.

De kapstok is vervaardigd van hoogwaardig metaal dat zorgvuldig is afgewerkt in een elegante mat zwarte kleur. Het duurzame materiaal zorgt ervoor dat de kapstok lang meegaat, zelfs bij dagelijks gebruik. Deze kapstok wordt als bouwpakket geleverd maar is eenvoudig te monteren en wordt geleverd met alle benodigde bevestigingsmaterialen, zodat je hem snel en gemakkelijk kunt installeren.

Het strakke en minimalistische ontwerp van de Joy Royal XXL kapstok maakt hem geschikt voor verschillende interieurstijlen. Of je nu een modern, Scandinavisch of klassiek decor hebt, deze kapstok voegt een vleugje klasse toe aan de ruimte. Deze zwarte garderobe is niet alleen een functioneel, maar ook een decoratief element dat de algehele uitstraling van je hal of entree verbetert.

Naast zijn esthetische waarde is de Joy Royal Zwart kapstok ook zeer functioneel. De haken zijn strategisch geplaatst, waardoor je jassen en tassen gemakkelijk kunt ophangen en weer kunt pakken. Dit bespaart je kostbare tijd en voorkomt dat je hal rommelig wordt.

Kortom, de Joy Royal XXL kapstok met 8 haken is de ideale keuze voor het organiseren van je hal of entree. Met zijn stijlvolle ontwerp, duurzame constructie en praktische functionaliteit voldoet deze kapstok aan al je behoeften. Haal hem vandaag nog in huis en geniet van een opgeruimde en georganiseerde entree.

Materiaal Metaal
Kleur Zwart
Maten 75 x 30 x 95cm (BxDxH)
Overige maten 8 Haken
Artikel Gemonteerd Nee
Incl. bevestigingsmaterliaal Ja