Lampenkappen

Het Kappenatelier

Lampenkap op maat Toeter

27,00
Het Kappenatelier

Lampenkap Cilinder Short Croco Velvet Green Ø 25cm

39,95
Het Kappenatelier

Lampenkap op maat Kubus Ronde Hoek

39,00
Het Kappenatelier

Lampenkap Cilinder Short Croco Velvet Black Ø 25cm

39,95
Het Kappenatelier

Lampenkap Ovaal Croco Velvet Green 35cm

49,95
Het Kappenatelier

Lampenkap Ovaal Teddy Almond 35cm

49,95
Het Kappenatelier

Lampenkap Koker Teddy Almond Ø 30cm

59,95
Het Kappenatelier

Lampenkap Ovaal Velvet Brown 35cm

49,95
Het Kappenatelier

Lampenkap Ovaal Croco Velvet Green 45cm

89,95
Het Kappenatelier

Lampenkap Cilinder Short Croco Velvet Black Ø 30cm

47,50
Het Kappenatelier

Lampenkap Ovaal Croco Velvet Black 40cm

67,95
Het Kappenatelier

Lampenkap Koker Teddy Almond Ø 25cm

47,50
Het Kappenatelier

Lampenkap Ovaal Vlaslinnen 35cm

44,95
Het Kappenatelier

Lampenkap Koker Teddy Almond Ø 35cm

79,95
Het Kappenatelier

Lampenkap Ovaal Croco Velvet Black 45cm

89,95

Klemkapje Klassiek Rozet Roze 16cm

37,95

Iedereen is ongetwijfeld wel bekend met de zogenaamde lampenkap. Het gaat hierbij om een voorwerp dat over een lichtbron wordt geplaatst. Op deze manier zorgt ze voor het verbergen van de omliggende armatuur waardoor het licht voor de omgeving wordt beperkt. Dit zorgt ervoor dat een lampenkap kopen voor de lamp die je in huis hebt gehaald vaak het overwegen waard kan zijn. Ondanks het feit dat er op deze manier weliswaar nog altijd functionele verlichting kan worden gecreëerd spreekt het voor zich dat het gebruik van zo’n kap ook de sfeer in de ruimte alleen maar ten goede kan komen. In ieder geval, ben jij ook van plan om over te gaan tot een lampenkap kopen? In dat geval zal vrij snel duidelijk worden dat je daarvoor hier bij ons aan het juiste adres bent!

Welke voordelen zijn er verbonden aan een lampenkap?

Wanneer je regelmatig bij vrienden of familie op bezoek gaat is de kans zeer groot dat je daar lampen aan zal treffen die zijn voorzien van een lampenkap. Voor heel wat mensen geldt dan ook dat ze stevig fan zijn van de bijzondere uitstraling waar dergelijke verlichting over beschikt. Zoals hierboven aangekaart kan je er bij het gebruik van een dergelijke kap weliswaar nog altijd op rekenen dat er voldoende verlichting wordt gecreëerd, tegelijkertijd is er sprake van een sfeer verhogend effect.

De reden waarom zoveel mensen fan zijn van het gebruik van een lampenkap heeft natuurlijk ook te maken met de uitstraling waarover ze beschikt. Voor verlichting geldt dat ze vandaag dan ook zeker niet meer alleen over een praktisch karakter beschikt, in tegendeel. Vaak is het dan ook zo dat mensen bepaalde lampen of lampenkappen kopen Vanwege het design waarover ze beschikken. Ben je dus met andere woorden op zoek naar een nieuwe eye-catcher voor in je interieur die bovendien ook nog eens heel wat extra gezelligheid met zich mee kan brengen? Dan is dit zomaar een extra goede reden om over te gaan tot het kopen van één van onze mooie lampenkappen.

Eindeloos variëren met dezelfde lamp

Eén van de voornaamste voordelen waar je bij een lampenkap kopen uiteraard op kan rekenen heeft te maken met de ontzettend grote veelzijdigheid die je ermee kan creëren. Voor heel wat mensen geldt dat ze na verloop van tijd over een best aardige collectie met lampenkappen beschikken. Dat zorgt ervoor dat ze zeer eenvoudig hun lampen van een andere uitstraling kunnen voorzien. Dit zonder dat de onderliggende lamp daarvoor zelf veranderd dient te worden.

Welke lampenkap kopen voor in jouw interieur?

Het spreekt voor zich dat voor lampenkappen geldt dat ze door de jaren heen in zeer veel verschillende vormen en bovendien ook materialen op de markt zijn verschenen. Dit betekent concreet dat je bijvoorbeeld een keuze kan maken voor een velvet lampenkap, maar wat bovendien ook te denken van een teddy lampenkap? Dit zijn overigens ook niet de enige keuzemogelijkheden waarover je beschikt, in tegendeel. Andere opties waar je voor kan kiezen zijn de onderstaande.

Een klassieke plooikap

Bij het kopen van een nieuwe lampenkap is het onder meer mogelijk om te kiezen voor een klassieke plooikap. Zoals de naam aangeeft beschikt deze over een geplooide uitstraling. Het is net dit geplooide karakter dat ervoor zorgt dat dit type lampenkap een zeer mooi, warm licht weet uit te dragen. Op deze manier weet het zeker een belangrijke bijdrage te leveren aan een gezellige sfeer in jouw woning. Voor dit type van lampenkappen geldt dat ze bijzonder goed tot hun recht komen in zowel een landelijk als in een eerder klassiek getint interieur.

Een klassieke rokkap

Bij een nieuwe lampenkap kopen kan je ook een klassieke rokkap overwegen. Voor deze exemplaren geldt dat ze is afgewerkt met stof. Bovendien beschikt ze zoals haar naam aangeeft over de uitstraling van een rok. Voor de rokkappen die je aantreft in het aanbod hier bij Lampentoppers.nl geldt dat ze allemaal met de hand zijn gemaakt. Dit zorgt ervoor dat ze tot in de kleinst mogelijke details zijn afgewerkt. De professionele afwerking zorgt er in combinatie met de unieke vorm voor dat deze rokkap een werkelijk zeer mooi licht doorlaat.

Nog tal van andere lampenkappen om uit te kiezen

De hierboven genoemde exemplaren zijn absoluut niet de enige waar je een keuze tussen kan maken, in tegendeel. Zo beschik je bij ons bijvoorbeeld ook over de mogelijkheid om klassieke rimpelkappen te kopen en wat verder ook te denken van een zogenaamde klemkap? Het ongelofelijk uitgebreide aanbod dat wij jou hier bij Lampentoppers.nl voorschotelen zorgt er in ieder geval voor dat je altijd over de mogelijkheid beschikt om precies die lampenkappen aan te schaffen die jij wenst.

Op zoek naar bijzondere exemplaren? Neem contact met ons op!

Vaak is het zo dat mensen die van plan zijn om een bepaalde lampenkap te kopen daarvoor over speciale eisen beschikken. Denk wat dit betreft bijvoorbeeld maar eens aan lampenkappen die beschikken over brandvertragende eigenschappen. Voor deze exemplaren geldt dat wij ze mogelijk ook kunnen leveren. Ben je op zoek naar dergelijke exemplaren? Dan is het altijd interessant om even contact met ons op te nemen zodat we de mogelijkheden met jou kunnen bespreken.

Naast bovenstaande bestaat de kans dat je ook een lampenkap op maat zal willen laten maken. Voor behoorlijk wat mensen geldt dat ze best over vrij strikte eisen beschikken voor wat het bestellen van hun nieuwe lampenkappen betreft. Ben jij één van deze mensen? Dan bieden wij jou de mogelijkheid aan om een mooie kap te maken geheel op maat van jouw wensen. Op deze manier kan je zomaar een uniek kunstwerkje voor over jouw lampen maken!

Bestel jouw lampenkap vandaag nog hier bij Lampentoppers.nl!

Bijzonder veel mensen hebben er door de jaren heen voor gekozen om hun nieuwe lampenkap te kopen hier bij Lampentoppers.nl. Ze hebben dit bovendien altijd gedaan naar volle tevredenheid. Ben jij ook nog op zoek naar een dergelijke kap of wil je bijvoorbeeld nog wat anders bestellen zoals bijvoorbeeld een diffuser lamp? Dan zal je meteen tot de conclusie komen dat je hier bij Lampentoppers.nl kan rekenen op een aantal zeer interessante voordelen, namelijk:

  • We kunnen de door jou aangeschafte artikelen doorgaans zeer snel leveren;
  • Je bent altijd verzekerd van een zeer voordelig prijskaartje;
  • Je kan altijd rekenen op een gratis recht op retour van 30 dagen;
  • We bieden onze klanten altijd een mooie garantie aan van 2 jaar.

Zou je graag één of meerdere lampenkappen willen aanschaffen, maar is het voor jou niet helemaal duidelijk welk exemplaar het best aan jouw verwachtingen zal weten te voldoen? Dan is het altijd mogelijk om even contact op te nemen met onze deskundige klantenservice. Zij kunnen je mogelijk helpen bij het vinden van het beste exemplaar voor in jouw interieur.

Gratis verzending? Ook dat behoort tot de mogelijkheden!

Het mag onderhand duidelijk zijn dat je bij het kopen van één of meerdere van de lampenkappen uit het aanbod hier bij Lampentoppers.nl altijd kan rekenen op een aantal zeer interessante voordelen. Dit gezegd hebbende is het zo dat we nog één ook belangrijk voordeel achter hebben gehouden. Wist je namelijk dat wij niet alleen standaard lage verzendkosten hanteren, maar dat je vanaf een bestelbedrag van meer dan 50 euro kan rekenen op gratis verzending? Ook dat is zeker een prima reden om jou nieuwe lampenkap te bestellen hier bij Lampentoppers.nl!