Paul Neuhaus Pure E-Slide & E-Lift Hanglampen

Paul Neuhaus Pure E-Slide & E-Lift Hanglampen

Licht creëren zoals jij dat wit met Neuhaus PURE

Ontdek de wereld van de onbegrensde mogelijkheden met Neuhaus Pure hanglampen uitgevoerd met de E-Lift techniek en of de E-Slide techniek. De toekomst van de verlichtingsontwikkeling kent weinig organische grenzen. Daarom heeft Paul Neuhaus het doel gesteld om met deze bijzondere hanglampen van PURE een geometrie te creëren die overtuigt door maximaal purisme en zich richt op de essentie.

Puristisch, esthetisch, verfijnd – Neuhaus PURE!

Tijdloos design heeft een nieuw leven gekregen. De hanglampen zijn afgestemd op het minimalistische design en het led-licht is naar de voorgrond gebracht. Het resultaat is een eenheid van vorm en functie met top kwaliteit led verlichting. De egale lichtverdeling wordt mogelijk gemaakt door de geringe inbouwdiepte van de LED-technologie. Het resultaat zijn klassieke en tijdloze designs met unieke functies. 

Pure E-lift lampen 

Het gepatenteerde e-Lift®-mechanisme zorgt voor een soepele en stille hoogteverstelling via de afstandsbediening. Hierdoor is de hanglamp voor elke toepassing aan te passen en verdwijnt deze indien nodig tot bijna aan het plafond!

Pure E-Slide lampen

Het licht verspreiden, maar dan elegant. Met e-Slide® is Paul Neuhaus erin geslaagd een compacte eetkamerlamp aan te bieden die met een druk op de knop uitschuift tot een lengte van wel maximaal 2 meter, waardoor zelfs de meest weelderige eettafels in het volle licht komen te staan!

PURE-E-Clipse lampen

Onze PURE-E-Clipse-serie is de combinatie van functie en vorm in perfecte harmonie!

Deze hanglampen maken indruk met een unieke innovatie: elektrische hoogteverstelling. In tegenstelling tot alle andere lampen op de markt biedt PURE-E-CLIPSE de geweldige mogelijkheid om de hoogte van de lamp met één druk op de knop aan te passen. Dankzij de elektromotor en andere praktische functies bieden de hanglampen uit deze serie een unieke en flexibele lichtervaring geheel naar uw wensen.

De LED hanglampen zijn ultramoderne en veelzijdige lichtoplossingen in een grijs geanodiseerd of aluminium design die naadloos passen in vrijwel elke interieurstijl. Het elegante ronde design gecombineerd met intelligente functionaliteit en een praktische afstandsbediening maken deze hanglampen tot een echte eyecatcher in het interieur.