Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Plafondventilator Aria Zwart Coastal incl. Led Lamp & Afstandsbediening Ø 122cm

Plafondventilator Aria Zwart Coastal incl. Led Lamp & Afstandsbediening Ø 122cm

269,00 236,19
op voorraad
Een ventilator geheel in het zwart uitgevoerd met 4 bladen, lamp en een afstandsbediening . Ideaal voor ruimtes tot 40 m² groot. Geschikt voor binnen-, buiten- en kustgebieden, als dat de ventilator overdekt is, beschermd tegen water, wind, stof en zout.
MasterCard
Visa
Maestro
Online Lampen & Verlichting kopen?.
 • Snel & Veilig Betalen
  Een veilig en betrouwbaar betaalsysteem.
 • 100% Tevredenheidsgarantie
  UItsluitend producten van hoge kwaliteit
 • Gratis Bezorging & Gratis Retour!
  Bij een bestelling boven de €50,-
 • 30 Dagen Retourrecht
  Retourneren is gratis en eenvoudig *muv Lampenkappen
Beschrijving

De Aria 122cm 4-bladige ventilator en LED-lamp met afstandsbediening in zwart is geschikt voor kusttoepassingen. De Aria 48 inch-ventilator heeft een verfijnd uiterlijk met zijn verborgen bladsteunen.

De ventilator wordt geleverd met een ABS-behuizing en blad, perfect voor buiten en kustgebieden. De Ari Fan is verkrijgbaar in 2 kleuren compleet met een 18 watt geïntegreerde dimbare LED unit warm wit. De Ari-ventilator wordt geleverd in combinatie met een afstandsbediening. Deze ventilator heeft een hoge luchtstroom en is misschien niet ideaal voor de hele kleine slaapkamers. De Ari ventilator is een veelzijdige ventilator voor uw huis.

Bespaar geld, bespaar energie

Plafondventilators houden je koeler in de zomer en warmer in de winter

Plafondventilatoren in de zomer

Hoewel een plafondventilator de temperatuur niet per se verlaagt, is het wel zo dat de ventilator de kamer koeler doet aanvoelen door een circulerende bries te bieden. Effectieve luchtcirculatie kan ervoor zorgen dat het tot 8 graden koeler voelt en vermindert airconditioning rekeningen met maximaal 40%.

Plafondventilators in de winter

In de wintermaanden kan je de plafondventilator (indien optie aanwezig) andersom laten draaien, dit is de winterstand. In de winterstand wordt de warme lucht tegen het plafond geduwd en vervolgens naar beneden via de muren, hierdoor creëer je rustig recirculerende warme lucht door de kamer.

In de winterstand is bewezen dat je de verwarmingskosten met maar liefst 10% verlaagt. De berekeningen van kosten en besparingen zijn slechts bij benadering en kunnen variëren afhankelijk van de grootte van de ventilator en het gebruik van de ventilator.

Grote kamers

De woonkamer, grote slaapkamers, leef keukens hebben een plafondventilator nodig met een
doorsnee van 127cm of groter om voldoende luchtstroom te genereren. Een kleine ventilator in
een grote kamer kan een ruimte ook onevenwichtig doen lijken, terwijl een grote ventilator
kan er overweldigend uitzien in een kleine kamer. 

Middelgrote tot klein kamers

Voor normale keukens, eetkamers of kinderslaapkamers kan je een plafondventilator kiezen met een bladmaat van 122 cm of kleiner.

Door zijn kleine diameter en lage hoogte is het de perfecte plafondventilator, vooral voor kleinere ruimtes met lage plafondhoogtes.

* Al onze plafondventilators zijn standaard door de fabriek gedemonteerd voor het vervoer, de klant dient zelf de bladen en de eventuele ontvanger van de afstandsbediening te monteren.