Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
16 Nov 2017

Beslist.nl feliciteert Lampentoppers met hun "Klasse Shop".

Gefeliciteerd Lampentoppers.nl

Gefeliciteerd Lampentoppers.nl, dit was het onderwerp van de email die wij vandaag van Beslist.nl ontvingen. Altijd leuk als bedrijf om te horen dat je klanten tevreden zijn en het harde werken ook zeker wel wordt gewaardeerd. 


De email van Beslist;

Gefeliciteerd Lampentoppers.nl is door consumenten geclassificeerd als een Klasse Shop. Goed nieuws want een goede beoordeling werkt altijd positief.

Maak gebruik van deze waardering
Het label Klasse Shop geeft consumenten extra vertrouwen. Nu je dit label mag voeren zullen online shoppers eerder kiezen voor Lampentoppers.nl. Wat uiteindelijk zal leiden tot extra verkopen. Wij adviseren je dan ook om dit label actief in te zetten.

Zorg dat Lampentoppers.nl een Klasse Shop blijft
Op Beslist.nl zullen wij consumenten actief laten zien dat Lampentoppers.nl een Klasse Shop is. Om het Klasse Shop label te mogen blijven voeren is het van belang dat consumenten jouw shop positief blijven beoordelen. 

Laat zien dat je een Klasse Shop hebt
Maak gebruik van deze kans om consumenten net dat beetje extra vertrouwen te geven.
Wij hopen dat je het label met trots gaat voeren. 

Een klasse webshop

Lampentoppers is trots op het label "Klasse Shop" van Beslist.nl en zullen ons ook in de toekomst hard maken voor onze klanten. Hierbij moet u denken aan onze goede service, kwaliteit van leveren, grote voorraden en een goed bereikbare klantenservice.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter