Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
04 Mar 2017

Betonnen hanglampen zijn helemaal in!

Grote design hanglampen in betonlook uitgevoerd

Afgelopen jaar werd het materiaal al veelvuldig verwerkt in zaken als keukenbladen, gevels, badkamertegels en strakke betonlook vloeren in kantoren. Met name in november en december van 2016 steeg de betonhype in designland tot ongekende hoogte. En zoals zo vaak het geval is met ontwerptrends, is deze hype nu ook overgewaaid naar verlichtingsproducten.

Met name binnen de categorie design hanglampen doet de betonlook het uitermate goed. Dit soort lampen koppelen een robuust karakter aan een trendy uitstraling en hangen vaak aan een metalen plafondbalk die dezelfde kleur heeft. Bij Lampentoppers heb je de keuze uit een ruim aanbod van deze hanglampen, luxe afgewerkt met een ophangsysteem van grijze strijkijzer kabels.

Beton past uitstekend in industrieel interieur

Twijfel je of een betonnen hanglamp wel past bij de uitstraling van jouw interieur? In de praktijk blijkt deze look bijzonder breed toepasbaar te zijn. Zelfs ogenschijnlijk contrasterende combinaties pakken in de praktijk vaak goed uit. Dat komt met name door de koele en strakke uitstraling van beton, dat zich hierdoor uitstekend laat combineren met warme, zachte en levendige materialen.

Beton met hout is hierdoor een verrassende maar zeer goed werkende combinatie. Ook in een industrieel interieur doet de concrete look het uitstekend. Dat is minder verrassend, want de vele metalen elementen delen de robuuste uitstraling van beton. Heb jij een stoer interieur? Dan gaan betonnen lampen er over het algemeen naadloos in op.

Tafels en kapstokken in unieke concrete look

Bij Lampentoppers heb je niet alleen de keuze uit verschillende grote hanglampen in betonuitvoering. Ook kun je bij ons namelijk terecht voor tal van andere betonproducten. Zeer populair zijn bijvoorbeeld onze betonnen bijzettafels, die bestaan uit kwalitatief hoogwaardig geïmpregneerd beton en hierdoor vuil- en vochtafstotend zijn.

Ook stoere betonnen kapstokken behoren tot ons uitgebreide assortiment. Helemaal leuk wordt het als je verschillende van deze betonnen interieurelementen met elkaar combineert. Heb jij bijvoorbeeld een kapstok, bijzettafel en hanglampen allemaal in betonlook? Dan ontstaat er al snel een uniforme uitstraling die jouw interieur een zeer modern tintje geeft.

Meer weten over onze betonproducten?

Naar welke producten je voorkeur ook uitgaat; beton is een materiaal dat altijd een uitstekende keuze vormt. Het is ongelooflijk sterk en gaat gegarandeerd een lange tijd mee. Dat het er ook nog eens hypermodern uitziet, is absoluut een mooie bijkomstigheid!

Wil je meer weten over dit onderwerp? Bekijk hier direct een overzicht van al onze betonproducten. Neem bij aanvullende vragen contact op via 020-6901564 of stuur een mailtje naar [email protected]. Onze ervaren productspecialisten voorzien je graag van advies op maat.


 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter