Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
22 Apr 2017

Booglamp: trendy design en veelzijdig inzetbaar

Groots designstatement in interieur

Het succes van de booglamp laat zich niet moeilijk verklaren. De lamp biedt namelijk uiteenlopende praktische voordelen en koppelt deze aan een strak design dat goed aansluit op verschillende interieurstijlen. Uit de doorgaans brede voet steekt een lange boog waaraan de lampenkap bevestigd is. In de veelzijdigheid schuilt dus de kracht.

De grote afmetingen van de booglamp passen in de moderne interieurtrend om een design statement te maken. De lamp is niet langer alleen een aanvulling op het interieur, maar trekt in sommige gevallen zelfs alle aandacht naar zich toe. Ideaal om een saaie zithoek van meer karakter te voorzien of om een verrassend element toe te voegen aan een bestaande interieurstijl.

 

Hoog gebruikscomfort en makkelijk verplaatsbaar

Voor lampen geldt tegenwoordig dat gebruiksgemak net zo belangrijk is als design. Een lamp kan er nog zo prachtig uitzien; als hij ongemakkelijk is in het dagelijks gebruik neemt de toegevoegde waarde ervan enorm af. Op dit gebied weten booglampen zich in positief opzicht te onderscheiden. Het unieke ontwerp laat zich namelijk makkelijk bedienen en is eenvoudig verplaatsbaar.

Met name dit laatste aspect wordt steeds belangrijker voor lampen. Populaire interieurartikelen zoals betonnen hanglampen onderscheiden zich bijvoorbeeld ook met een trendy design, maar ontberen de verplaatsbaarheid van een booglamp. Dat is onder meer een groot voordeel als u ervan houdt om uw interieur eens in de zoveel tijd opnieuw in te richten.

Booglamp geschikt voor eindeloos veel toepassingen

De gemakkelijke verplaatsbaarheid brengt ons bij het volgende voordeel van booglampen en dat is de brede inzetbaarheid. Het design van de lampen maakt ze geschikt voor een vrijwel eindeloos scala aan toepassingen. Gebruik de booglamp bijvoorbeeld als prettig leeslicht boven de bank, als handige verlichting boven de eettafel of als mooie lamp boven de salontafel in de zithoek.

De booglamp behoort tegenwoordig tot de populairste vloerlampen met een trendy design en is via Lampentoppers tegen een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding te verkrijgen. Bekijk op uw gemak het ruime aanbod booglampen in onze webwinkel en profiteer daarbij van een snelle verzending. Meer weten? Stel uw vraag via [email protected] of bel ons op 020-6901564.

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter