Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
26 May 2017

De grote voordelen van LED-verlichting

Spaar het milieu én uw portemonnee 

Duurzaamheid is een term die de meeste mensen vroeger weinig deed. Toch is inmiddels een duidelijke trendbreuk zichtbaar. Klimaatverandering en zorgwekkende milieuontwikkelingen zorgen voor een verhoogd milieubewustzijn en aandacht voor de planeet. LED-verlichting past uitstekend binnen dit plaatje vanwege de grote voordelen op het gebied van milieuvriendelijkheid en duurzaamheid.

De gemiddelde LED-lamp verbruikt namelijk aanzienlijk minder elektriciteit dan traditionele verlichtingsvormen en gaat ook nog eens veel langer mee. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Volgens recente cijfers van Milieu Centraal kan de gemiddelde Nederlander ten minste tientallen euro’s per jaar besparen door in huis over te stappen op LED-verlichting.


Veelzijdig inzetbaar en makkelijk in gebruik

In tegenstelling tot sommige andere verlichtingssoorten, zijn LED-lampen op vele manieren inzetbaar. Van binnenverlichting tot buitenverlichting en van basisverlichting tot sfeerverlichting; de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Dat uit zich dan ook in een gevarieerd assortiment LED-lampen op de website van Lampentoppers.

Een aspect waar deze lampen ontegenzeggelijk in uitblinken is gebruiksgemak. Inschakelen, uitschakelen en dimmen; het is allemaal een fluitje van een cent. Opwarmtijd is niet van toepassing, waardoor de verlichting na inschakeling direct in werking treedt. Veel van de lampen geven bovendien licht in een breed spectrum van kleuren, wat een grote meerwaarde vormt voor uw interieur.


Innovatief en trendy

Steeds vaker wordt LED-verlichting ingezet als onderdeel van slimme verlichtingssystemen zoals domotica. Hierbij kunt u de lampen in uw woning eenvoudig bedienen met een afstandsbediening en per lamp elke gewenste kleur en lichtsterkte instelling. Daarnaast kunt u kiezen voor dynamische lichtpatronen of automatische inschakeling in bepaalde situaties.

De mogelijkheden van LED-verlichting zijn dan ook vrijwel onbegrensd. Aan het plafond of op de vloer – deze lampen misstaan nergens en bieden een maximale flexibiliteit. Meer weten over onze LED-lampen voor binnen? Kijk dan hier of stel uw vraag via [email protected]. Telefonisch contact kan ook; wij zijn dagelijks bereikbaar via +31 (0)20-6901564.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter