Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
16 Mar 2016

De voorjaartrends van 2016

Verlichtingstrends voorjaar 2016

Het voorjaar staat weer voor de deur en de laatste verlichtingsbeurzen zijn weer bijna voorbij. De belangrijkste verlichtingsbeurs is toch wel "Light and building" in Frankfurt. Hier presenteren alle grote europeese leveranciers hun nieuwste 2016 collectie lampen en verlichting voor zowel de particuliere markt als de projectverlichting.





Woontrends ontdekken

Waar kun je nu beter de nieuwste woontrends op het gebied van verlichting ontdekken als bij de grootste beurs van Europa.  Zo als elke keer op deze beurs worden kost noch moeite gespaard door de leveranciers, echt elke verlichtingsstand is door een ringetje te halen.

Draadlampen is trendy voor 2016

Één van de trends die zeker is doorgezet zijn toch wel draadlampen. Dit zijn meestal open geraamtes van metaal. De draad hanglampen zijn hierin het meest populair, die op vele plekken in het interieur worden toegepast. De draad hanglampen zijn op dit moment veel verkrijgbaar in de kleuren zwart en rood koper, maar door het grote sucses van de draadlampen komen vele modellen nu ook in andere kleuren zal wit, beton grijs en rose goud de laatste 2 kleuren gaan in de nabije toekomst zeker een grote rol spelen.  


 
Doordat de draadlampen open zijn geven deze een prachtig lichteffect in uw interieur. Mede door de wat grotere Led filament lampen kunt u een warme en rustige sfeer creëren. Filament led lampen hebben de uitstraling en geven het licht van de ouderwetse kooldraad lampen die veel energie gebruiken en ook nog een kort mee gingen. 

Vintage & Industrielampen

De vintage stijl is helemaal terug van weg geweest en helemaal in de verlichting. 

 


 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter