Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
08 Aug 2017

Geen drempels voor design vloerlamp

Wat tijdens dergelijke beurzen opvalt, is dat er vandaag de dag geen sprake is van een min of meer dwingende richting of mode. Alle stijlen zijn vertegenwoordigd. Het motto is: niets hoeft, alles mag. Van strak industrieel tot speels en kleurrijk. Diezelfde mix van stijlen vindt u terug in ons assortiment. Dus: laat u zonder enige drempelvrees inspireren door onze gevarieerde collectie met zorg vormgegeven staande lampen.


Een design vloerlamp is een fijn en functioneel lichtopject

Als er dan zoveel stijlen en uitvoeringen zijn, wat is dan het belangrijkste kernmerk van een vloerlamp die volgens een bepaalde stijl is vormgegeven? Op de eerste plaats is een design vloerlamp een fijn en functioneel lichtobject. Fijn omdat u er graag naar kijkt en uw interieur ermee verrijkt. Functioneel omdat u een vloerlamp overal in huis kunt plaatsen, waar u behoefte heeft aan licht op maat.

Industrial Designer Steve Jobs (1955-2011), de creatieve man achter Apple, zei het al: ‘Vormgeving gaat niet alleen over hoe iets eruit ziet en voelt, design gaat ook over hoe het werkt’. Wat voor computers en smartphones geldt, geldt ook voor vloerlampen. Een goed ontworpen vloerlamp roept niet alleen emotie op, maar werkt ook optimaal als functioneel lichtobject op de door u gewenste plek en door u gewenste activiteit.


Het juiste gevoel bij een goed ontworpen staande lamp

De stijl en belijning van een lamp roepen een bepaald gevoel op, dat aansluit op de sfeerkeuzes die u maakt voor uw interieur. Een design vloerlamp kopen, vraagt om persoonlijke afwegingen. Zoekt u een romantische sfeer, of juist een zakelijke sfeer? Gaat uw voorkeur uit naar een staande lamp die harmonieert of juist contrasteert met de stijl en sfeer van uw interieur? Ook hier geldt: niets hoeft, alles mag.

Onze met aandacht samengestelde collectie design vloerlampen biedt eindeloos veel keuze- en combinatiemogelijkheden, waarmee u uw eigen sfeer neerzet. Neem bijvoorbeeld onze veel verkochte stijllamp die geïnspireerd is op de magische filmwereld. Uitgevoerd in zwart en goud U waant zich op een Hollywoord-filmset. U bent er hoofrolspeler en regisseur ineen!

Vorm, sfeer en functie gaan samen in design vloerlampen

Bij de ene designlamp denkt u aan Hollywood, bij de andere waant u zich in de weelderige, luxueuze en dromerige lobby van een trendy hotel in New York. Daar bent u reiziger en hotellier ineen. Zo roept iedere lampenstijl zijn eigen emoties en fantasieën op. En alle stijlen en creaties van binnen- en buitenlandse designers zijn te vinden binnen onze betaalbare selectie uit de meest creatieve en functionele vloerlampen ter wereld.

In onze collectie design vloerlampen komt u alle soorten materiaal- en kleurcombinaties tegen. Veel toegepaste afwerkingen zijn aluminium, brons en chroom. Gespoten vloerarmaturen zijn er in mat, gehamerd en glanzend. U vindt in ons assortiment zelfs een handgemaakte vloerlamp die is uitgevoerd in eiken- of notenhout. Hiermee voegt u een uniek stijlelement toe aan een klassieke en tijdloze leef- of werkomgeving.

Duurzaamheid en gebruikersgemak staande lampen

Het gevierde designmerk voor laptops en smartphones, Apple, kwam al even langs. Apple dankt zijn unieke positie aan de juiste balans in ‘good looks’, functie, duurzaamheid en gebruiksgemak. Ook in onze vloerlampen gaan die eigenschappen samen. ‘Good looks’ is een kwestie van stijl en smaak. Daarin kent ons assortiment geen grenzen. Een voordeel voor het milieu en uw portemonnee is dat in onze eigentijdse vloerlampen vrijwel altijd duurzame en besparende lichtbronnen als halogeen en LED worden toegepast.

Praten we over functie en gebruiksgemak, dan is de belangrijkste eigenschap van een met zorg vormgegeven staande lamp dat u deze kunt plaatsen waar u wilt. U kunt uw vloerlamp bijvoorbeeld inzetten voor sfeerverlichting. Kijkt u maar eens naar dit exclusieve ontwerp van de Deense designer Soren Ravn Christensen, dat garant staat voor sprankelend en diffuus licht. Daarnaast worden staande lampen veel ingezet voor functionele verlichting: om te lezen of te werken, bijvoorbeeld. De lichtpunten van de meeste vloerlampen van erkende ontwerpers en fabrikanten die de vormgeving hoog in het vaandel hebben staan, zijn kantelbaar, draaibaar of buigbaar voor ‘gericht licht op bestelling’.


Online uw design vloerlamp kiezen en kopen

Design vloerlampen worden in toenemende mate uitgerust met technologische snufjes voor maximaal gebruiksgemak en –plezier. Kijkt u maar eens naar dit slimme ontwerp voor een LED vloerlamp met dimmer en afstandsbediening. U regelt de sfeer en lichtopbrengst vanuit uw luie stoel! Wat uw belangrijkste criteria ook zijn, sfeer, functionaliteit of gebruiksvriendelijkheid, bij Lampentoppers vindt u betaalbare, met aandacht ontworpen vloerlampen die passen bij uw smaak en wensen en het gemak van online kiezen en kopen. Bij ons hoeft u geen drempelvrees te hebben.

Wilt u meer weten over een design vloerlamp waar u warm voor loopt? Voor een deskundig advies kunt u altijd contact opnemen met onze servicelijn: +31 20 69 01 564.





Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter