Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
03 Dec 2016

Hanglamp in je interieur

Bent je op zoek naar een mooie led hanglamp, maar heb je geen idee welke het beste in jouw interieur past? Na het lezen van de blog over onze hanglampen zal alles een stuk duidelijker zijn.



Wij laten je hier zien welke stijlen en sferen je allemaal kunt creëren in je eigen interieur of het nou gaat om je slaapkamer, keuken of woonkamer.

Daarnaast laten wij hier ook nog wat sfeerbeelden zien met de nieuwste trends van dit moment op het gebied van hanglampen.  



Sfeer

Gebruik een hanglamp zo creëer je extra sfeer in het interieur. Een hanglamp is namelijk meer dan alleen maar voor het licht. Een handlamp maakt uw interieur af en zorgt voor warmte en gezelligheid. Daarnaast kun je met een hanglamp sfeergeven aan uw interieur. Zo kun je kiezen voor een kleine hanglamp die bijna niet opvalt in het interieur. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een hanglamp die de eyecatcher in uw interieur wordt. In een minimalistisch interieur kan juist een eyecatcher van een hanglamp juist een extra boost geven aan uw interieur.

Wel geven we als tip mee om hierin de juiste balans te houden. Kies bijvoorbeeld in een druk interieur een neutrale lamp om de rust in je interieur te behouden. Als laatste een hanglamp hoeft niet altijd in een woonkamer, eetkamer of keuken te hangen, maar deze kan bijvoorbeeld ook heel goed worden toegepast in een hal of slaapkamer.

Reacties
Mooi Artikel! Zeker een aanrader om inspiratie op te doen voor hanglampen!

Met vriendelijke groet,
Luuk
Luuk - 06 Dec 2016 - 15:00
Laat een reactie achter
Manage cookies Manage cookies