Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
30 Jun 2017

Het belang van goede buitenlampen rond uw huis

Functioneel én sfeerlicht in de tuin

Nu de zomers steeds warmer en ook droger worden, zijn er ook meer momenten om ’s avonds van uw tuin te genieten. Dan is het prettig als u over een goede buitenlamp beschikt die het terras verlicht. In het meest ideale geval beschikt u over twee verschillende sterktes verlichting. Functioneel licht voor het lezen van een goed boek of als u ’s avonds nog wilt werken, en gezellig sfeerlicht voor de borrel.

U kunt dit bereiken met een aantal goede buitenlampen. Voorwaarde is dan wel dat u een aantal armaturen aansluit op een dimmer. Niet allemaal natuurlijk, anders kunt u niet combineren. Een andere optie is om meerdere armaturen te plaatsen, die u stuk voor stuk apart aan- en uitzet. Zo kunt u in de schemering zorgen voor het gewenste licht, maar ook als het later op de avond helemaal donker wordt.


Trendy buitenlampen met vele opties 

Tegenwoordig zijn er ook buitenlampen verkrijgbaar die naast functioneel, ook nog eens een lust voor het oog zijn. De Tafellamp JOE Go LED bijvoorbeeld. Deze lamp beschikt over een laadsnoertje en een accu die tot wel 72 uur meegaat. Een keer opladen is dus genoeg voor meerdere avonden een gezellig sfeerlicht. En als u wat meer licht nodig heeft, is dat ook mogelijk. De Joe Go LED beschikt namelijk over drie verschillende standen.


Altijd goed zicht met een buitenlamp

Naast het creëren van de juiste sfeer, hebben buitenlampen nog een belangrijke functie: het aanlichten van looppaden en de oprit. Dat is tijdens de lange zomerdagen misschien minder belangrijk, maar in de winter, als de avond vroeg valt, is het prettig om bij thuiskomst goed bijgelicht te worden. Het advies luidt hier om deze lampen automatisch te laten schakelen door middel van een bewegingsmelder of een schemerdetector. Deze populaire lamp is daar een mooi voorbeeld van.


Een extra ‘woonkamer’

Ten slotte kunt u met een buitenlamp uw tuin aanlichten als u zelf binnen zit. Met de juiste verlichting buiten lijkt het net alsof uw tuin een extra kamer vormt. Zorg er dan wel voor dat u het breedste en diepste punt van uw tuin verlicht. Denk hierbij aan struiken of bomen in verre hoeken, of eventueel een schutting of een muur. Hierdoor lijkt uw tuin in het donker ineens een stuk groter en indrukwekkender.


Geef uw eigen tuin een impuls!

De mogelijkheden om uw tuin fraai te belichten zijn enorm en worden dankzij innovatieve technieken steeds groter. Bent u benieuwd hoe uw tuin er met een paar goede buitenlampen ineens heel anders uit kan zien? Vraag het onze lichtexperts via e-mail: [email protected], of bel even: +31 (0)20-6901564.Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter