Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
06 May 2017

Inbouwspots: de ideale keukenverlichting

Hanglamp geschikt als basisverlichting

Keukenverlichting kan opgedeeld worden in verschillende categorieën. Zoals in elke ruimte is er allereerst de basisverlichting. Dit type verlichting verlicht uw hele keuken en is daarom essentieel voor in het dagelijks gebruik. Even snel iets uit de koelkast pakken, het uitruimen van de vaatwasser of het snel opwarmen van een magnetronmaaltijd; het in- en uitschakelen van de basisverlichting is hiervoor voldoende.

Ideaal als basisverlichting in de keuken is onze Action Hanglamp Warbier. Deze hanglamp is groot genoeg om een hele ruimte te verlichten en is aan de onderzijde afgewerkt met een matte glasplaat om een felle lichtbron te maskeren. Ook als hanglamp in de eetkamer of als keukenlamp boven het kookeiland is dit product bij uitstek geschikt.

Inbouwspots ideaal als werkverlichting

Een tweede onderdeel van de keukenverlichting is de zogenaamde werkverlichting. Zoals de naam al prijsgeeft gaat het hierbij met name om lampen boven werkoppervlakken zoals het fornuis en aanrechtblad. Dankzij hun compacte formaat lenen inbouwspots zich over het algemeen het beste om recht boven de werkplek te plaatsen.

Op de website van Lampentoppers vindt u een breed aanbod LED-spots in uiteenlopende wattages en afmetingen. Met name onze inbouwspots van 10 watt zijn ideaal voor gebruik in de keuken, omdat deze voldoende verlichting bieden om alles goed te kunnen zien tijdens het snijden van levensmiddelen en koken. De IP44 classificatie verzekert u bovendien van spatwaterdichtheid, wat onontbeerlijk is in een omgeving waar gewassen en gekookt wordt.

LED-spots of design hanglamp voor extra sfeer

Het laatste type keukenverlichting is de welbekende sfeerverlichting. Net zoals in de slaapkamer voorziet deze uw keuken van de nodige sfeer en kan deze de ruimte zelfs optisch groter doen lijken. Ook voor sfeerverlichting in de keuken zijn inbouwspots ideaal, omdat ze eenvoudig onder, boven en in keukenkastjes verwerkt kunnen worden en nauwelijks zichtbaar zijn.

Wilt u met de sfeerverlichting in uw keuken juist een grootser statement maken? Dan is een hanglamp met een trendy design een uitstekende aanvulling op LED-spots. We raden aan deze vooral te gebruiken op plekken waar ruimte in de hoogte is, zoals boven de eettafel of keukeneiland.

Wilt u uw keuken ook voorzien van nieuwe verlichting, maar weet u niet waar u de inbouwspots of lampen het beste kunt plaatsen? Vraag het de verlichtingsexperts van Lampentoppers vrijblijvend. Bel naar 020-6901564 of stuur een mailtje naar [email protected] voor advies op maat.

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter