Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
25 Mar 2017

Industriële hanglamp: dé trend in 2017

De wortels van industrieel design

Met name in de categorie hanglampen doet industrieel design het goed. Dat is niet zo vreemd, als we naar de wortels van de industriële ontwerpstroming kijken. Vroeger, in de industriële setting van fabriekshallen en directeurskantoren, werd menig plafond gesierd door prachtige hanglampen met een robuust karakter. 

Dat had niet alleen een esthetische, maar vooral een praktische reden. De lampen verzekerden elke werkruimte van een goede verlichting en waren nauwelijks kapot te krijgen. Kenmerkend is de ronde vorm met open onderkant, een uitstraling die we anno 2017 veelvuldig terugzien in de Nederlandse huiskamer.


Gebruikscomfort én trendy ontwerp 

Het is de combinatie van praktisch gebruiksgemak en aantrekkelijk design die ervoor zorgt dat de industriële hanglamp weer helemaal terug is van weggeweest. Het sobere maar krachtige karakter zorgt ervoor dat dit type lamp vrijwel in elk interieur past, of het nu een moderne of industriële uitstraling heeft.
Juist het ontbreken van verfijnde details of opvallende versieringen zorgt ervoor dat industriële hanglampen naadloos opgaan in het interieur. Hierdoor kunnen ze op uiteenlopende plaatsen in huis worden gebruikt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de woonkamer, de keuken of als handige verlichting boven de eettafel.



Hanglampen met industriële uitstraling

Bij Lampentoppers heb je de keuze uit een breed aanbod hanglampen met een industrieel karakter. Populair zijn bijvoorbeeld onze lampen met een grijze betonlook, maar ook de industriële lampen in kleuren als zilver, zwart of goud zijn bij de moderne klant zeer gewild. Zo hebben wij voor elk interieur wel een passende lamp in huis.

Ook de kenmerken van onze industriële hanglampen variëren sterk. Daar waar de ene lamp vlak tegen het plafond wordt bevestigd, hangt de ander behoorlijk laag. Dat laatste komt met name van pas boven een eet- of salontafel, maar is ook zeer praktisch als heldere leeslamp boven de bank.

Wil je meer weten over ons brede aanbod hanglampen? Bekijk hier ons huidige assortiment. Aarzel niet om bij vragen contact met ons op te nemen. Dat kan via [email protected] of door te bellen naar 020-6901564. Onze lampenexperts helpen je graag met passend advies.






 

 
 






 
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter