Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
29 Jul 2017

Je leest lekkerder met een goede leeslamp

Een flexibele leeslamp past zich aan uw wensen aan

Hebben we het over een leeslamp, dan doelen we meestal op een staande lamp met een solide voet en één of meer verlichtingselementen. Die elementen zijn bij voorkeur draaibaar- en verstelbaar, zodat je het gerichte leeslicht als het ware naar je toe kunt halen. Een flexibele leeslamp past zich aan uw leeshouding en lectuur aan.

De meest logische plek voor een leeslamp is naast of half achter uw favoriete stoel, in een hoek van uw leefruimte waar u zich graag terugtrekt. Heeft u een open haard in huis? Dan mag een comfortabele fauteuil met leeslamp zéker niet ontbreken. Leest u graag aan de eettafel, dan is een tafellamp met gericht en verstelbaar licht ideaal.

Lezen voor het slapen gaan

Veel mensen lezen graag nog wat voor het slapen gaan. Ook bij het bed is een verstelbare leeslamp goed op zijn plaats. Dit is dan meestal een kleine wandlamp, bij voorkeur met een flexibele arm. Voor stellen is het praktisch om een kleine, goed richtbare ledlamp te kopen, zodat het leeslicht de ander niet hindert. Er zijn ook lichtgewicht lampjes verkrijgbaar die u aan uw boek kunt klemmen, maar dat zijn eerder leuke hebbedingetjes.

Leeslampen zijn er in alle vormen en maten. Wie een favoriete leesstoel en –hoek heeft, zal al snel een functionele vloerlamp kopen. Ze zijn er in alle stijlen en uitvoeringen en zorgen voor een welkome aanvulling op de algemene verlichting. Of u nu een klassiek of modern interieur heeft, bij Lampentoppers vindt u altijd een leeslamp naar zin. En die kunt u desgewenst vanuit uw leesstoel bestellen. Online.
Voor een advies kunt u ons altijd contact opnemen met onze servicelijn: +31 20 69 01 564.



Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter