Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
30 Nov 2015

Koepel Hanglampen Kayradome

Kayradome design hanglampen

Koepel hanglampen zijn hot heel hot op dit moment, de collectie hanglampen van Rove Design zijn niet alleen prachtig van vorm maar geven ook nog eens een geweldige sfeer in uw interieur. De serie Kayradome hanglampen zijn uniek en met de handvervaardigd.

Stijlvol en unieke hanglamp 

Deze hanglampen zijn uniek, mede doordat deze hanglampen dubbelwandig zijn. Doordat de Kayradome dubbelwandig is geeft deze hanglamp een prachtig betoverend lichteffect. De koepel lamp wordt mede hierdoor compleet egaal verlicht en gerft ook nog eens goed licht naar onderen. De hanglamp is aan de onderkant open zodat er ook voldoende licht op bijvoorbeeld de eetkamertafel komt.

Hanglamp van Nederlandse bodem

Deze design lampen van Rove design worden in Nederland met de hand gemaakt van hoogwaardig onbreekbaar kunststof. Mede hierdoor kunnen deze hanglampen op verzoek ook in een andere kleur worden geleverd en zijn dus ook uitermate geschikt voor projectverlichting.

De serie Kayradome lampen worden in 3 maten gemaakt; de kleinste maat is 60 centimeter, de middelste maat is 90 centimeter en de grooste maat is zelfs 135 centimeter!  
 


Reacties
Beste Lampentopper, wij zijn geïnteresseerd in de Kayradome 60. Wat is de prijs van de lamp? Is het mogelijk om deze op zicht te krijgen zodat we zeker weten dat het mooi staat? Vriendelijke groet, Jan
J. Bouwman - 16 Feb 2021 - 11:21
lampentoppers - 16 Feb 2018 - 11:12
Beste Lezer, Wij zijn geïnteresseerd in de Kayradome 90. Wat is de prijs van de lamp? Is het mogelijk om deze op zicht te krijgen zodat we zeker weten dat het mooi staat? Vriendelijke groet, Marianne Koning
Marianne Koning - 16 Feb 2018 - 09:54
Laat een reactie achter