Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
11 Apr 2017

Lampen en verlichting:de trend voor 2017

Combineer beton met industrieel ontwerp

Onlangs schreven wij er al over: beton is helemaal in. Van gevels tot badkamertegels en van aanrechtbladen tot vloeren: steeds meer objecten vallen tegenwoordig op door een betonlook en verlichting vormt hierop geen uitzondering. Het zijn met name grote en robuuste hanglampen die optimaal tot hun recht komen in een betonuitvoering.

Maak een groots statement met een lampenkap op maat

De betontrend sluit uitstekend aan op industrieel design, een andere ontwerpstroming die het de laatste jaren bijzonder goed doet. De combinatie van ruwe en warme industriële meubelen met de koele en strakke uitstraling van een lamp met betonlook is er een die in de praktijk bijzonder succesvol blijkt. Naast hanglampen, biedt Lampentoppers ook bijpassende bijzettafels in betonuitvoering aan.

Steeds gebruikelijker wordt in 2017 het maken van een groots designstatement. Daar waar de verschillende elementen in een interieur elkaar voorheen optimaal moesten aanvullen, mag één lamp of meubelstuk inmiddels alle aandacht in een ruimte opeisen. En dat biedt uiteenlopende mogelijkheden om een origineel statement te maken.

Bij Lampentoppers is het bijvoorbeeld mogelijk om een lampenkap op maat te laten maken voor een unieke uitstraling in uw interieur. Kies bijvoorbeeld voor een opvallende kap van 120 x 120 x 6 centimeter en voorzie deze van een onderscheidende kleur en stof. Zo’n sprekende lamp valt zeker op bij bezoekers en vormt het stralende middelpunt van uw woonkamer. 

Lampen gemaakt van messing, koper en goud

Verlichting die er in het huishouden ook zeker uitspringt en die in 2017 een ware comeback maakt, zijn lampen met een warme maar shiny uitstraling gemaakt van materialen zoals messing, koper en goud. Zeker in een interieur met veel donkere kleuren vormt zo’n lamp een aangename en glansrijke afwisseling.

Lampentoppers biedt u ook op dit gebied de keuze uit een breed aanbod verlichting. Selecteer in onze webwinkel de categorie lamp die u nodig heeft en vink in het linkermenu kleuren zoals brons, gun metal en goud aan. U krijgt dan direct een overzicht van al onze lampen die uw donkere interieur van een nieuwe impuls voorzien. 
 

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Manage cookies Manage cookies