Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
31 Mar 2017

Lampenkap op maat voor een unieke uitstraling

Lampenkap op maat bestellen: tal van opties bij Lampentoppers

In uw zoektocht naar de perfecte lampenkap houdt u ongetwijfeld rekening met meerdere producteigenschappen. De stof, de kleur, het model, de kapmaat en het fitting type zijn hiervan de belangrijkste. Het is de combinatie tussen al deze elementen die uiteindelijk bepaalt hoe een lampenkap er in uw interieur komt uit te zien.

Gaat het bijvoorbeeld om een staand model of een hangmodel? Dit beïnvloedt uw keuze voor het type fitting. Ook de kapmaat is logischerwijs van belang, want dit bepaalt hoeveel ruimte de lamp inneemt in uw interieur. Als u een stoffen lampenkap op maat wilt bestellen bij Lampentoppers, is het sterk aan te bevelen goed over de maatvoering na te denken.

Komt de lamp bijvoorbeeld boven een kleine eettafel te hangen? Kies dan bij voorkeur niet voor een te grote uitvoering, want dan zal de hanglamp al snel te prominent aanwezig zijn en geen prettige lichtverspreiding opleveren. Bij Lampentoppers heeft u de keuze uit lampenkappen van 20 x 20 x 15 centimeter tot kappen met een afmeting van maar liefst 120 x 120 x 60 centimeter.

Stoffen lampenkappen op maat gemaakt

Naast de gewenste grootte en het noodzakelijke fitting type, is ook het model van de lampenkap van groot belang. In onze webshop heeft u onder andere de keuze uit cilinder-, punt-, kubus-, ellips- en ovaalvormige lampenkappen. Voor vrijwel elke denkbare vorm hebben wij wel het juiste model in huis.

Ook bij de keuze voor een bepaald type stof adviseren we u niet over één nacht ijs te gaan. Stoffen lampenkappen kunnen naadloos opgaan in elk interieur, maar dan moeten het model én de stof van de kap wel aansluiten op de andere meubelen in huis. Met stoffen als vlaslinnen, jute, kaasdoek, wildzijde, linnen en katoen bieden we u bij Lampentoppers meer dan voldoende variatie.

Al deze stoffen zijn bovendien verkrijgbaar in uiteenlopende kleurvarianten. Hou ook bij het uitkiezen van een kleur rekening met de rest van uw interieur. De kap mag best opvallen, zolang de kleur ervan maar niet te erg contrasteert met de rest van het meubilair.

Wilt u door ons een stoffen lampenkap op maat laten maken? Bekijk dan direct ons aanbod op maat gemaakte lampenkappen. Neem voor vragen of aanvullend advies contact op via [email protected] of bel ons op 020-6901564.


 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter