Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
05 Sep 2017

Licht en lucht – de design hanglamp die verkoeling brengt

Ook te gebruiken als eettafel hanglamp

De slaapkamer is de meest gebruikelijke bestemming voor de plafondventilator met ingebouwde verlichting. Veel uitvoeringen zijn voorzien van een afstandsbediening, wat het gemak en comfort aanzienlijk vergroot. Maar het is ook zeer goed mogelijk om een plafondventilator te gebruiken als eettafel hanglamp. Tijdens het eten brengt hij niet alleen aangename verkoeling, maar houdt hij ook de vliegen op afstand.

Een design hanglamp met de dubbele functie van verlichting en verkoeling heeft veel voordelen:

- Een aanwinst voor het interieur
- Verlichting én verkoeling van de ruimte op een natuurlijke manier
- U haalt de sfeer van de exotische tropen in huis
- U profiteert voor een goede luchtcirculatie
- U heeft minder last van vliegen en muggen

Design hanglamp met aangenaam briesje

Waar een airco de temperatuur van de gehele ruimte omlaag brengt, zorgt een ventilator voor verkoeling die je rechtstreeks op het lichaam ervaart. Een plafondventilator zorgt voor een aangenaam, goed verspreid briesje en stimuleert ons natuurlijke afkoelsysteem. De combinatie met verlichting op maat maakt het extra aantrekkelijk. En het leuke is: design hanglampen met ventilator zijn er in alle soorten, maten, uitvoeringen en stijlen.

De ventilatoren van Lampentoppers zijn fluisterstil en gemakkelijk aan te sluiten. U hoeft geen nacht meer wakker te liggen. Een design hanglamp in de vorm en met de extra functie van een ventilator heeft nog een voordeel. Doordat u geen staande ventilator hoeft te plaatsen, houdt u ruimte over. Voor een met aandacht vormgegeven staande lamp, bijvoorbeeld.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter