Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
23 Apr 2014

Plafondventilator


Plafondventilator

Onze plafondventilatoren houden uw ruimte het hele jaar lekker fris en fruitig en zorgen voor een fijne luchtdoorstroming. In de warme zomermaanden in een plafondventilator in vele gevallen een onmisbaar apparaat voor de woonkamer, slaapkamer of werkkamer.

Onze ventilatoren

Onze plafondventilatoren worden allemaal uitgevoerd met meerdere snelheids standen, zodat u zich ten allertijde comfordabel in uw ruimte voelt. Door uw zelf gekozen sneheid van de ventilator zal de lucht zich verplaatsen en u het gevoel geven dat de plafondventilator frisse en koele lucht in de ruimte geeft.

Kies de juiste ventilator

Door de ruime keuze bij ons kunnen wij ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. Allereerst is het belangrijk om te weten welke opties echt onmisbaar zijn voor u. Wij hebben namelijk ventilatoren met bijvoorbeeld  afstandbediening of met een lamp of juist een extra stille ventilatormotor. Let ook goed op de kleur van de ventilator en kies de kleur die het beste in uw interieur past. 




Reacties
Sorry voor de late reactie, maar wij hebben geen ventilatoren in de winkel
.cor troost - 12 Sep 2014 - 16:39
goedendag, kan ik bij jullie de ventilatoren werkend zien
rien - 08 Sep 2014 - 07:23
Laat een reactie achter