Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
29 Apr 2017

Sfeervolle verlichting in uw slaapkamer

Dimbare LED verlichting voor ultieme sfeerbeleving 

We hebben er pas nog een artikel over geschreven: het dimmen van verlichting. Juist in de slaapkamer is het belangrijk om te beschikken over dimbare lampen, zodat u in elke situatie exact de juiste sfeer kunt creëren. Zoekt u bijvoorbeeld een bepaald artikel in uw kledingkast? Maak dan gebruik van de volle lichtsterkte om alles zo goed mogelijk te kunnen zien.

Voor het slapengaan stelt u echter andere eisen. Het is dan vooral belangrijk dat de verlichting gedimd is en niet recht boven uw bed hangt. Lampen die direct in uw blikveld hangen, helpen namelijk niet bij het in slaap vallen. Het ophangen van dimbare LED verlichting zoals spots op strategische plekken is in veel gevallen dan ook de beste optie.

Vloerlamp zoals booglamp veelzijdige keuze

Hoewel u bij slaapkamer verlichting waarschijnlijk snel aan plafond- en wandlampen denkt, zijn ook vloerlampen een prima optie in de slaapkamer. Voorwaarde is wel dat de ruimte groot genoeg moet zijn, want in veel Nederlandse slaapkamers wordt het vloeroppervlak grotendeels in beslag genomen door een bed en kledingkast.

Een vloerlamp heeft een veelzijdig karakter en kunt u in de slaapkamer bijvoorbeeld op de wand of het plafond richten. Hiermee creëert u indirect licht, wat de ruimte van meer sfeer voorziet en optisch een stuk groter doet lijken. Wilt u de lichtbron liever op een centraal punt concentreren, kiest u voor een trendy vloerlamp zoals een booglamp.


Plafondlamp eerste keuze in slaapkamer verlichting

Een laatste type lamp dat in dit artikel niet onbenoemd mag blijven, is de plafondlamp. Elke slaapkamer heeft er een nodig, omdat dit in uiteenlopende situaties snelle verlichting biedt en u niet lang naar een schakelaar hoeft te zoeken. Ook de centrale positie aan het plafond maakt zo’n lamp bij uitstek geschikt voor algehele verlichting van de kamer.

In de webshop van Lampentoppers vindt u slaapkamer lampen in alle soorten en maten. Van dimbare LED verlichting met afstandsbediening tot stijlvolle tafellamp met klassieke lampenkap. Neem voor meer informatie over een product in deze categorie contact op via [email protected] of bel vrijblijvend naar 020-6901564.



 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter