Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
12 Oct 2016

Verlichting trends seizoen 2016 - 2017

Verlichting trends seizoen 2016 - 2017

Het nieuwe licht seizoen staat weer voor de deur, nog even en de klok gaat weer een uur terug en staan de donkere dagenb weer voor de deur. Ook dit jaar zijn en heel veel leuke en nieuwe trends te ontdekken wij zullen deze in deze blogs beschrijven en laten zien, hierdoor krijgt u een goed beeld what's hot or not.

Vita lampen betaalbare Deense designlampen

Vita is een nieuw jong en trendy deens merk dat slim in speelt op de trends in de woonbranche. De pijlen worden vooral gericht op Scandinavisch design. 

Ontdek Vita Kopenhagen, hier op deze  plek wordt mooie Deense verlichting ontworpen die voldoet aan de Scandinavische uitstraling, hoogwaardige materialen en een grote zorg voor ons milieu.


Vita designlampen zijn gemaakt met een focus op het disign, functionaliteit en de eenvoud van het product.

Alle lampen worden verpakt in compacte geschenkdozen wereldwijd logistiek en opslag kosten te optimaliseren.


 

 

Q ® Led verlichting

Het licht van de toekomst, de lampen en verlichtingsarmaturen die u met de afstandbediening kunt bedienen of indien u thuis over het Zigbee netwerk beschikt via uw smartphone of tablet overal in de wereld uw lampen kunt bedienen.

Q ® uw persoonlijk lichtadviseur

De Q ® armaturen en lampen kunnen na installatie direct onafhankelijk op afstand geregeld worden of geïntegreerd worden in bestaande ZigBee systemen, zoals het Philips Hue en kunnen dan worden bediend via uw smartphone met de bijgeleverde afstandsbediening zo comfortabel is Q ®.

De meegeleverde afstandbediening haald wel een afstand van ongeveer 12 meter, zo kunt u de Q ® armaturen vanuit vele plekken binnen en buitenshuis bedienen. 


Uw licht aanpassen aan uw stemming

Met Q ® kunt u de lichtkleur en de helderheid van het licht aanpassen zoals u wenst. Ook kan de gewenste stemming worden ingesteld zoals: Ochtend helder daglicht om goed wakker te worden en 's avonds een geruststellende warm-witte tint om te ontspannen.

Met de meegeleverde afstandsbediening kunnen zonder extra apparatuur of installatie de individuele lampen (maximaa 20 stuks) samen worden gevoegt en deze in maximaal 3 groepen te verdelen. De programmering van de groepen is vrij eenvoudig.

 

 


Reacties
Goedemiddag,

Wij hebben uw een mail gestuurd hoe u deze lampen kunt bestellen.
Zie ook deze link:
http://lampentoppers.nl/search/Eos/
Lampentoppers - 25 Oct 2016 - 17:23
Heel gaaf deze vita verenlamp wil graag deze hanglamp bestellen.

mvg,
joke
joke - 25 Oct 2016 - 17:21
Laat een reactie achter