Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
28 Mar 2013

Vloerlampen

Vloerlampen in uw interieur

Staande schemerlampen

Lampentoppers biedt veel sfeerverlichting en doen dit vaak via indirect licht. Vooral 's avonds zijn schemerlampen sfeerbepalende elementen in uw interieur maar ook bij daglicht hebben ze een grote invloed op uw interieur. Daarom is het van belang de lamp ook te beoordelen als hij brandt zonder uit het oog te verliezen hoe hij er bij daglicht uitziet. 

Het is dus goed om van tevoren te bepalen waar u de lichtopbrengts wilt hebben, rondom, onder of boven of onder en boven. Zo zult u zeker veel plezier beleven aan uw staande schemerlamp.

Onmisbaar in uw woonkamer Leeslampen 

Lekker 's avonds lezen bij goede leesverlichting, de leeslampen van LampentoppersL bieden vele mogelijkheden. Een goede leeslamp mag eigenlijk niet ontbreken in uw interieur. Wij hebben voor elk interieur een mooie staande leeslamp.

Een mooie design leeslamp staat prachtig naast uw bank of stoel en zorgen voor comfortabel en rustig leeslicht. Lampentoppers  diedt u de leeslamp waarnaar u op zoek bent, zodat u u nooit meer in slecht leeslicht uw boek of krant zit te lezen.

Booglampen in vele soorten

Een booglamp geeft een rijke uitstraling en is een echte eyecatcher in uw interieur. LAMPENTOPPERS.NL heeft een aantal prachtige booglampen in het assortiment waardoor uw altijd de juiste keuze maakt.
De booglampen van LAMPENTOPPERS.NL zijn er in vele varianten zoals een strakke design booglamp, een moderne booglamp met hooglans kap en marmeren voet en een booglamp met stoffen kap.
Een aantal booglampen zijn instelbaar qua lengte en hoogte zodat u altijd het licht op de juist plek heeft. Doordat veel booglampen een hoogte hebben van wel 2 meter komt deze lamp ook prachtig tot zijn recht in een hoek.

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Manage cookies Manage cookies