Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
14 Apr 2017

De charme van een klassieke lampenkap

Lampenkap met tijdloze uitstraling

Hoewel de klassieke lampenkap dit jaar weer een ware opmars heeft ingezet, is hij nooit helemaal weggeweest. Al eeuwenlang siert dit type kap menig lamp en het zijn vooral de bureau- en tafellampen die zich hier bij uitstek voor lenen. Van de hal tot de woonkamer en van de slaapkamer tot uw werkruimte: een klassieke lampenkap misstaat niet in de meeste ruimtes van uw huis.

Voor de meest sfeervolle uitstraling kiest u voor meerdere soorten klassieke lampenkappen, die elk goed aansluiten op het interieur in de gekozen kamer. Bij Lampentoppers vindt u de populairste modellen van dit type lampenkap, uitgevoerd in de hoogste kwaliteit en tegen een voordelige prijs. Hieronder volgt een overzicht van de meest voorkomende modellen.

 

Verschillende lampenkappen bij Lampentoppers

Een tijdloze klassieker is nog altijd de welbekende plooikap, die zorgt voor een rustige en warme uitstraling in uw woonvertrek. Kenmerkend is de typische vorm die naar beneden toe steeds breder uitloopt, evenals de warme uitstraling van het licht die veroorzaakt wordt door de dubbele voering van de kap. Bij Lampentoppers heeft u de keuze uit maar liefst 15 verschillende soorten plooikappen.

Een ander type lampenkap dat kan bogen op een klassiek imago, is de zogenaamde rokkap. Deze kap dankt zijn naam aan de kenmerkende vorm, die lijkt op een vrouwenrok en die hierdoor een speels en romantisch effect geeft. Lampentoppers maakt deze kappen in uiteenlopende kleuren en maatvoeringen, waardoor ze bruikbaar zijn voor tal van verschillende lampen.

Last but not least in onze brede selectie klassieke lampenkappen is de beroemde rimpel lampenkap. De gerimpelde structuur van de kap geeft uw lamp een geheel eigen uitstraling en is hiermee een eigenzinnige aanvulling op elk interieur. De dubbele voering en het gebruik van gekleurde zijde resulteren in een warm licht, dat bijzonder geschikt is om nog even wat te lezen voor het slapen gaan.

Klassieke lampenkap van hoge kwaliteit

Klassieke lampenkappen die met de hand worden gemaakt: waar vindt u ze nog? Het antwoord is in dit geval eenvoudig: bij Lampentoppers natuurlijk! Wij maken al onze klassieke kappen volledig met de hand en werken daarbij uitsluitend met de beste stoffen. Ook voorzien wij de meeste van onze lampenkappen van een dubbele voering voor een nog kwalitatiever uitstraling.

Heeft u een gedroomde klassieke lampenkap in uw hoofd maar is deze nergens meer te krijgen? Laat hem dan geheel nieuw maken door de specialisten van Lampentoppers. U bent verzekerd van een kap met de beste materialen en een hoogwaardige afwerking. Bestel in enkele muisklikken via onze website en ontvang uw bestelling al enkele dagen later keurig thuis.

 

Reacties
Ik zoek verschillende maten schemerlampenkappen....klassiekmodel kunt u mij helpen...reacties mag ook op [email protected] is voor mij makkelijker...om e.v foto en maten door te geven.
Josien Ubbink - 17 Jun 2021 - 16:06
Laat een reactie achter